Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Osmanlıspor (1-0) || Super Lig 2017/2018

Zondag 3 december 2017 - 14:30 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt İstanbul Başakşehir het zondag 3 december 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Osmanlıspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Osmanlıspor is onder leiding van scheidsrechter Halis Özkahya geëindigd in een 1-0 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door A. Epureanu, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name İstanbul Başakşehir dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor İstanbul Başakşehir uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE İstanbul Başakşehir - Osmanlıspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor S. Cikalleshi Osmanlıspor
57' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt A. Epureanu met assist van M. Mossoro İstanbul Başakşehir 1-0
71' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Belozoglu voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
72' Wissel Osmanlıspor Wissel P. Sadeghian voor T. Kacar Osmanlıspor
78' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel H. Ozmert voor M. Mossoro İstanbul Başakşehir
79' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Regattin voor O. Hurmaci Osmanlıspor
79' Wissel Osmanlıspor Wissel S. Doukara voor S. Cikalleshi Osmanlıspor
81' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor P. Sadeghian Osmanlıspor
85' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Napoleoni voor I. Kahveci İstanbul Başakşehir
88' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor A. Regattin Osmanlıspor
89' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Belozoglu İstanbul Başakşehir
92' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Adebayor İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Osmanlıspor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Osmanlıspor

Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Osmanlıspor

İstanbul Başakşehir en Osmanlıspor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Osmanlıspor in de Super Lig vond plaats op 26 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is İstanbul Başakşehir favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Osmanlıspor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst İstanbul Başakşehir 4
Winst Osmanlıspor 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 2e positie staat, terwijl we Osmanlıspor terugvinden op de 16e plaats.