Nabeschouwing Salzburg - Hartberg (2-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Salzburg het zaterdag 4 december 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Hartberg (2-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Dieter Muckenhammer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door N. Niemann, waarmee Hartberg met 0-1 de leiding nam. Salzburg kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Kristensen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette J. Onguene zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Salzburg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dieter Muckenhammer, waardoor Salzburg dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Salzburg - Hartberg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Hartberg Doelpunt N. Niemann Hartberg 0-1
19' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor M. Horvat Hartberg
63' Wissel Salzburg Wissel B. Sesko voor C. Adamu Salzburg
63' Wissel Salzburg Wissel B. Aaronson voor M. Diambou Salzburg
63' Wissel Salzburg Wissel N. Capaldo voor A. Bernede Salzburg
66' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor D. Avdijaj Hartberg
74' Wissel Hartberg Wissel P. Sturm voor N. Niemann Hartberg
79' Doelpunt Salzburg Doelpunt R. Kristensen met assist van B. Sesko Salzburg 1-1
79' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor K. Adeyemi Salzburg
79' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Swete Hartberg
80' Wissel Hartberg Wissel J. Lemmerer voor D. Tadic Hartberg
86' Doelpunt Salzburg Doelpunt J. Onguene Salzburg 2-1
87' Wissel Hartberg Wissel P. Erhardt voor M. Horvat Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Hartberg
Opstellingen Salzburg - Hartberg
De opstellingen van Salzburg en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.