Nabeschouwing Israël - Schotland (1-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 18 november 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Israël het woensdag 18 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Schotland. De wedstrijd wordt gespeeld in Winner Stadium in Netanya.

Via de Israël - Schotland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Israël - Schotland (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Israël en Schotland is onder leiding van scheidsrechter Paweł Raczkowski geëindigd in een 1-0 overwinning voor Israël. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door M. Solomon, waarmee Israel met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Schotland dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Israël.

LIVE Israël - Schotland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Israël - Schotland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Israel Doelpunt M. Solomon met assist van E. Zahavi Israel 1-0
61' Wissel Scotland Wissel O. McBurnie voor L. Dykes Scotland
61' Wissel Scotland Wissel L. Griffiths voor J. McGinn Scotland
62' Wissel Israel Wissel E. Golasa voor B. Natcho Israel
73' Wissel Scotland Wissel S. McKenna voor D. Gallagher Scotland
74' Wissel Scotland Wissel O. Burke voor S. ODonnell Scotland
78' Wissel Israel Wissel M. Abu Fani voor N. Lavi Israel
78' Wissel Israel Wissel O. Dgani voor S. Yeini Israel
82' Wissel Scotland Wissel K. McLean voor C. McGregor Scotland
84' Wissel Israel Wissel Y. Cohen voor M. Solomon Israel
85' Gele kaart Scotland Gele kaart voor R. Jack Scotland
87' Gele kaart Israel Gele kaart voor M. Abu Fani Israel
94' Gele kaart Israel Gele kaart voor O. Marciano Israel
95' Gele kaart Israel Gele kaart voor O. Dgani Israel
Video hoogtepunten en samenvatting Israël - Schotland
Opstellingen Israël - Schotland
De opstellingen van Israël en Schotland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Israël gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Schotland zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Israël - Schotland

Israël en Schotland spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paweł Raczkowski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Israël en Schotland in de UEFA Nations League vond plaats op 4 september 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Israël als Schotland wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Israël 1
Winst Schotland 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Israël op een 3e positie staat, terwijl we Schotland terugvinden op de 1e plaats.