Nabeschouwing Kosovo - Moldavië (1-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 18 november 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Kosovo het woensdag 18 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Moldavië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Fadil Vokrri in Pristina.

Via de Kosovo - Moldavië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kosovo - Moldavië (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Kosovo en Moldavië is onder leiding van scheidsrechter Roomer Tarajev geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kosovo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door L. Kastrati, waarmee Kosovo met 1-0 de leiding nam. In de 85e minuut moest I. Dresevic van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Roomer Tarajev een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Kosovo verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Kosovo.

LIVE Kosovo - Moldavië 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kosovo - Moldavië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Kosovo Wissel F. Aliti voor A. Rrahmani Kosovo
31' Doelpunt Kosovo Doelpunt L. Kastrati Kosovo 1-0
38' Wissel Moldova Wissel V. Rata voor S. Platica Moldova
49' Gele kaart Moldova Gele kaart voor I. Nicolaescu Moldova
59' Wissel Moldova Wissel M. Caimacov voor A. Ionita Moldova
73' Gele kaart Moldova Gele kaart voor E. Firat Moldova
75' Gele kaart Moldova Gele kaart voor O. Reabciuk Moldova
78' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor V. Muriqi Kosovo
80' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor F. Hadergjonaj Kosovo
84' Wissel Kosovo Wissel H. Kryeziu voor E. Zhegrova Kosovo
85' Rode kaart Kosovo Rode kaart voor I. Dresevic Kosovo
86' Wissel Moldova Wissel A. Belousov voor D. Spataru Moldova
89' Wissel Kosovo Wissel A. Thaci voor B. Celina Kosovo
Video hoogtepunten en samenvatting Kosovo - Moldavië
Opstellingen Kosovo - Moldavië
De opstellingen van Kosovo en Moldavië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kosovo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Moldavië zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Bernard Challandes
Coach Engin Firat
Voorbeschouwing Kosovo - Moldavië

Kosovo en Moldavië spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roomer Tarajev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kosovo en Moldavië in de UEFA Nations League vond plaats op 3 september 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Kosovo 0
Winst Moldavië 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kosovo op een 3e positie staat, terwijl we Moldavië terugvinden op de 4e plaats.