Nabeschouwing Letland - Faeröer (1-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Zaterdag 14 november 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Letland het zaterdag 14 november 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Faeröer. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Skonto in Riga.

Via de Letland - Faeröer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Letland - Faeröer (1-1)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Letland en Faeröer geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door V. Kamess, waarmee Latvia met 1-0 de leiding nam. Faroe Islands kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Vatnhamar, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Letland - Faeröer 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Letland - Faeröer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor V. Davidsen Faroe Islands
59' Doelpunt Latvia Doelpunt V. Kamess met assist van V. Gutkovskis Latvia 1-0
60' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt G. Vatnhamar met assist van V. Davidsen Faroe Islands 1-1
61' Wissel Latvia Wissel A. Saveljevs voor R. Rugins Latvia
61' Wissel Latvia Wissel D. Ontuzans voor V. Kamess Latvia
68' Wissel Faroe Islands Wissel A. Jonsson voor R. Baldvinsson Faroe Islands
71' Wissel Latvia Wissel M. Kigurs voor A. Ciganiks Latvia
77' Gele kaart Latvia Gele kaart voor M. Kigurs Latvia
83' Wissel Faroe Islands Wissel H. L. Jakobsen voor M. Olsen Faroe Islands
88' Gele kaart Latvia Gele kaart voor D. Ontuzans Latvia
91' Wissel Latvia Wissel A. Jaunzems voor J. Ikaunieks Latvia
Video hoogtepunten en samenvatting Letland - Faeröer
Opstellingen Letland - Faeröer
De opstellingen van Letland en Faeröer zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Letland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Faeröer zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Letland - Faeröer

Letland en Faeröer spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikola Dabanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Letland en Faeröer in de UEFA Nations League vond plaats op 10 oktober 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Letland 0
Winst Faeröer 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Letland op een 3e positie staat, terwijl we Faeröer terugvinden op de 1e plaats.