Nabeschouwing Noorwegen - Romania (4-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 11 oktober 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Noorwegen het zondag 11 oktober 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Romania. De wedstrijd wordt gespeeld in Ullevaal Stadion in Oslo.

Via de Noorwegen - Romania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noorwegen - Romania (4-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Noorwegen en Romania is onder leiding van scheidsrechter Ivan Kružliak geëindigd in een 4-0 overwinning voor Noorwegen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door E. Haaland, waarmee Norway met 1-0 de leiding nam. Norway vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sorloth op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Norway, waarmee E. Haaland zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Norway in de 74e minuut, nadat E. Haaland de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Noorwegen.

LIVE Noorwegen - Romania 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noorwegen - Romania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Norway Doelpunt E. Haaland met assist van M. Odegaard Norway 1-0
39' Doelpunt Norway Doelpunt A. Sorloth met assist van B. Meling Norway 2-0
61' Gele kaart Norway Gele kaart voor O. Elabdellaoui Norway
63' Wissel Romania Wissel A. I. Mitrita voor I. Hagi Romania
64' Wissel Romania Wissel C. Keseru voor G. Puscas Romania
64' Doelpunt Norway Doelpunt E. Haaland met assist van M. Odegaard Norway 3-0
70' Wissel Norway Wissel M. Linnes voor M. Odegaard Norway
70' Wissel Norway Wissel F. Midtsjo voor M. Normann Norway
74' Doelpunt Norway Doelpunt E. Haaland met assist van A. Sorloth Norway 4-0
75' Wissel Romania Wissel N. Stanciu voor A. Cicaldau Romania
75' Wissel Romania Wissel A. Maxim voor A. Cretu Romania
78' Wissel Norway Wissel J. King voor E. Haaland Norway
79' Wissel Norway Wissel J. Svensson voor O. Elabdellaoui Norway
84' Gele kaart Romania Gele kaart voor N. Bancu Romania
85' Wissel Norway Wissel J. Hauge voor M. Elyounoussi Norway
91' Wissel Romania Wissel D. Alibec voor G. Iancu Romania
Video hoogtepunten en samenvatting Noorwegen - Romania
Opstellingen Noorwegen - Romania
De opstellingen van Noorwegen en Romania zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Noorwegen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Romania zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Noorwegen - Romania

Noorwegen en Romania spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Kružliak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Noorwegen en Romania elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Winst Noorwegen 0
Winst Romania 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Noorwegen op een 2e positie staat, terwijl we Romania terugvinden op de 1e plaats.