Nabeschouwing Polen - Bosnië Herzegovina (3-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 14 oktober 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Polen het woensdag 14 oktober 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bosnië Herzegovina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski in Wrocław.

Via de Polen - Bosnië Herzegovina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Polen - Bosnië Herzegovina (3-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Polen en Bosnië Herzegovina is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 3-0 overwinning voor Polen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Ahmedhodzic in de 15e minuut, waardoor Bosnia and Herzegovina met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 40 minuten was het R. Lewandowski die Poland op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Poland via een goal van K. Linetty in de 46e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 52e minuut volgde een derde treffer van Poland, waarmee R. Lewandowski zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor Polen een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Polen - Bosnië Herzegovina 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Polen - Bosnië Herzegovina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Rode kaart Bosnia and Herzegovina Rode kaart voor A. Ahmedhodzic Bosnia and Herzegovina
15' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor M. Pjanic Bosnia and Herzegovina
20' Gele kaart Poland Gele kaart voor M. Klich Poland
33' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel D. Hadzikadunic voor M. Pjanic Bosnia and Herzegovina
36' Gele kaart Poland Gele kaart voor J. Bednarek Poland
40' Doelpunt Poland Doelpunt R. Lewandowski met assist van K. Jozwiak Poland 1-0
44' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor S. Kolasinac Bosnia and Herzegovina
46' Doelpunt Poland Doelpunt K. Linetty met assist van R. Lewandowski Poland 2-0
52' Doelpunt Poland Doelpunt R. Lewandowski met assist van M. Klich Poland 3-0
58' Wissel Poland Wissel A. Milik voor R. Lewandowski Poland
58' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel A. Gojak voor E. Visca Bosnia and Herzegovina
58' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel S. Prevljak voor E. Dzeko Bosnia and Herzegovina
64' Wissel Poland Wissel K. Piatek voor M. Klich Poland
64' Wissel Poland Wissel D. Kadzior voor K. Grosicki Poland
72' Wissel Poland Wissel M. Karbownik voor K. Jozwiak Poland
72' Wissel Poland Wissel B. Bereszynski voor T. Kedziora Poland
74' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel D. Milosevic voor R. Krunic Bosnia and Herzegovina
74' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel H. Hajradinovic voor A. Hadziahmetovic Bosnia and Herzegovina
83' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor H. Hajradinovic Bosnia and Herzegovina
Video hoogtepunten en samenvatting Polen - Bosnië Herzegovina
Opstellingen Polen - Bosnië Herzegovina
De opstellingen van Polen en Bosnië Herzegovina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Polen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bosnië Herzegovina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Polen - Bosnië Herzegovina

Polen en Bosnië Herzegovina spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Polen en Bosnië Herzegovina in de UEFA Nations League vond plaats op 7 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Polen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Polen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Bosnië Herzegovina slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Polen 1
Winst Bosnië Herzegovina 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Polen op een 2e positie staat, terwijl we Bosnië Herzegovina terugvinden op de 4e plaats.