Nabeschouwing Wit-Rusland - Albanië (0-2) || UEFA Nations League 2020/2021

Vrijdag 4 september 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Wit-Rusland het vrijdag 4 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Albanië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de Wit-Rusland - Albanië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wit-Rusland - Albanië (0-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Wit-Rusland en Albanië is onder leiding van scheidsrechter Kristoffer Karlsson geëindigd in een 0-2 overwinning voor Albanië. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door S. Cikalleshi, waarmee Albania met 0-1 de leiding nam. Albania vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Bare op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Albanië.

LIVE Wit-Rusland - Albanië 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wit-Rusland - Albanië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Albania Doelpunt S. Cikalleshi met assist van E. Hysaj Albania 0-1
46' Wissel Belarus Wissel A. Khachaturyan voor A. Selyava Belarus
68' Wissel Albania Wissel O. Roshi voor L. Trashi Albania
72' Wissel Albania Wissel B. Balaj voor S. Cikalleshi Albania
75' Gele kaart Albania Gele kaart voor A. Abrashi Albania
76' Wissel Belarus Wissel M. Skavysh voor N. Zolotov Belarus
79' Doelpunt Albania Doelpunt K. Bare met assist van O. Roshi Albania 0-2
82' Gele kaart Belarus Gele kaart voor S. Dragun Belarus
86' Wissel Belarus Wissel I. Bakhar voor E. Yablonski Belarus
90' Wissel Albania Wissel E. Mihaj voor R. Manaj Albania
Video hoogtepunten en samenvatting Wit-Rusland - Albanië
Opstellingen Wit-Rusland - Albanië
De opstellingen van Wit-Rusland en Albanië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wit-Rusland gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Albanië zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.