Nabeschouwing AEK Athens O19 - Benfica O19 (1-3) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt AEK Athens O19 het dinsdag 2 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Kamaras (Athína (Athens)) in Athens.

Via de AEK Athens O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athens O19 - Benfica O19 (1-3)

Het UEFA Youth League duel tussen AEK Athens O19 en Benfica O19 is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 1-3 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Rony Santos, waarmee Benfica U19 met 0-1 de leiding nam. AEK Athens U19 kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Mpotos, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut zette Rony Santos zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Benfica U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 38 minuten werd de voorsprong voor Benfica U19 vergroot nadat Umaro Embaló de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Benfica O19.

LIVE AEK Athens O19 - Benfica O19 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athens O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Rony Santos Benfica U19 0-1
27' Doelpunt AEK Athens U19 Doelpunt F. Mpotos met assist van C. Giousis AEK Athens U19 1-1
31' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Rony Santos Benfica U19 1-2
38' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Umaro Embaló met assist van Rony Santos Benfica U19 1-3
47' Gele kaart AEK Athens U19 Gele kaart voor I. Tsivelekidis AEK Athens U19
65' Wissel AEK Athens U19 Wissel M. Markou voor T. Machairas AEK Athens U19
70' Wissel Benfica U19 Wissel Rafael Lopes voor Tiago Dantas Benfica U19
70' Wissel Benfica U19 Wissel B. Silva voor Rafael Ramos Benfica U19
70' Wissel Benfica U19 Wissel Miguel Nóbrega voor Gonçalo Loureiro Benfica U19
71' Wissel AEK Athens U19 Wissel M. Tselios voor F. Mpotos AEK Athens U19
78' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Rafael Lopes Benfica U19
79' Wissel Benfica U19 Wissel R. Conceicao voor Rony Santos Benfica U19
79' Wissel Benfica U19 Wissel Diogo Machado voor Florentino Luís Benfica U19
84' Wissel AEK Athens U19 Wissel E. Arvanitis voor I. Tsivelekidis AEK Athens U19
85' Wissel AEK Athens U19 Wissel T. Patrinos voor D. Bogdani AEK Athens U19
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Athens O19 - Benfica O19
Opstellingen AEK Athens O19 - Benfica O19
Voorbeschouwing AEK Athens O19 - Benfica O19

AEK Athens O19 en Benfica O19 treffen elkaar in de 2e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AEK Athens O19 en Benfica O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst AEK Athens O19 0
Winst Benfica O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AEK Athens O19 op een 4e positie staat, terwijl we Benfica O19 terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.