Nabeschouwing Crvena Zvezda O19 - Liverpool O19 (0-2) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 6 november 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Crvena Zvezda O19 het dinsdag 6 november 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion na Banovom brdu in Beograd.

Via de Crvena Zvezda O19 - Liverpool O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda O19 - Liverpool O19 (0-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Crvena Zvezda O19 en Liverpool O19 is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 0-2 overwinning voor Liverpool O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door C. Jones, waarmee Liverpool U19 met 0-1 de leiding nam. Liverpool U19 vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Lewis op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Liverpool O19.

LIVE Crvena Zvezda O19 - Liverpool O19 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda O19 - Liverpool O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor D. Jovicic Crvena Zvezda U19
18' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor M. Stojanović Crvena Zvezda U19
29' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor T. Clayton Liverpool U19
42' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor C. Jones Liverpool U19
62' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel L. Velikić voor N. Kupusović Crvena Zvezda U19
62' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel I. Stojančić voor M. Stojanović Crvena Zvezda U19
69' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt C. Jones met assist van Rafael Camacho Liverpool U19 0-1
75' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt A. Lewis Liverpool U19 0-2
79' Wissel Liverpool U19 Wissel E. Dixon-Bonner voor J. Cain Liverpool U19
80' Wissel Liverpool U19 Wissel P. Glatzel voor B. Duncan Liverpool U19
82' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel B. Burmaz voor B. Jocic Crvena Zvezda U19
84' Wissel Liverpool U19 Wissel K. Hoever voor B. Adekanye Liverpool U19
84' Wissel Liverpool U19 Wissel Y. Larouci voor Rafael Camacho Liverpool U19
90' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel E. Ajdinović voor N. Adžibaba Crvena Zvezda U19
90' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel M. Dedijer voor A. Terzić Crvena Zvezda U19
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda O19 - Liverpool O19
Opstellingen Crvena Zvezda O19 - Liverpool O19
De opstellingen van Crvena Zvezda O19 en Liverpool O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.