Nabeschouwing Real Madrid O19 - Plzen O19 (3-2) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Real Madrid O19 het dinsdag 23 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plzen O19.

Via de Real Madrid O19 - Plzen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid O19 - Plzen O19 (3-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Real Madrid O19 en Plzen O19 is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Real Madrid O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Madrid U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Miguel Baeza. Plzen U19 kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Gabriel, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette Marvin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Madrid U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Kratky de 2-2 maakte voor Plzen U19. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Real Madrid U19 dat in de 62e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Rodrigo Rodrigues de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 83 minuten kon Pedro Ruiz van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Real Madrid U19 het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Real Madrid O19.

LIVE Real Madrid O19 - Plzen O19 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid O19 - Plzen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Miguel Baeza met assist van Fran Garcia Real Madrid U19 1-0
31' Gele kaart Plzen U19 Gele kaart voor D. Plecity Plzen U19
46' Wissel Plzen U19 Wissel K. Kratky voor P. Hezoucky Plzen U19
46' Wissel Plzen U19 Wissel S. Gabriel voor D. Plecity Plzen U19
48' Gele kaart Plzen U19 Gele kaart voor K. Kratky Plzen U19
52' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Antonio Blanco Real Madrid U19
52' Gele kaart Plzen U19 Gele kaart voor P. Sulc Plzen U19
54' Doelpunt Plzen U19 Doelpunt S. Gabriel Plzen U19 1-1
54' Wissel Real Madrid U19 Wissel Marvin voor Alberto Real Madrid U19
57' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Marvin met assist van Moha Real Madrid U19 2-1
58' Doelpunt Plzen U19 Doelpunt K. Kratky Plzen U19 2-2
60' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Pedro Ruiz Real Madrid U19
62' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Rodrigo Rodrigues met assist van Sergio López Real Madrid U19 3-2
66' Wissel Plzen U19 Wissel P. Rezac voor J. Pek Plzen U19
71' Wissel Plzen U19 Wissel O. Pechacek voor L. Pihrt Plzen U19
74' Wissel Real Madrid U19 Wissel Carlos voor Moha Real Madrid U19
77' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Sergio López Real Madrid U19
79' Gele kaart Plzen U19 Gele kaart voor M. Petr Plzen U19
83' Tweede gele kaart Real Madrid U19 Tweede gele kaart voor Pedro Ruiz Real Madrid U19
90' Wissel Real Madrid U19 Wissel B. Garay voor Sergio López Real Madrid U19
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid O19 - Plzen O19
Opstellingen Real Madrid O19 - Plzen O19

Voorbeschouwing Real Madrid O19 - Plzen O19

Real Madrid O19 en Plzen O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Real Madrid O19 en Plzen O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Real Madrid O19 0
Winst Plzen O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid O19 op een 1e positie staat, terwijl we Plzen O19 terugvinden op de 2e plaats.