Nabeschouwing Benfica O19 - AEK Athens O19 (3-0) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 12 december 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Benfica O19 het woensdag 12 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AEK Athens O19.

Via de Benfica O19 - AEK Athens O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica O19 - AEK Athens O19 (3-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Benfica O19 en AEK Athens O19 is onder leiding van scheidsrechter Espen Eskås geëindigd in een 3-0 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Rony Santos, waarmee Benfica U19 met 1-0 de leiding nam. In de 32e minuut moest M. Bousis van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Espen Eskås een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest AEK Athens U19 verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Benfica U19 via een goal van Tomas Tavares in de 80e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Tiago Dantas zette Benfica U19 even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Espen Eskås toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Espen Eskås, waardoor Benfica O19 dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Benfica O19 - AEK Athens O19 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica O19 - AEK Athens O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Rony Santos met assist van Umaro Embaló Benfica U19 1-0
32' Rode kaart AEK Athens U19 Rode kaart voor M. Bousis AEK Athens U19
36' Wissel AEK Athens U19 Wissel L. Pozatzidis voor G. Sardelis AEK Athens U19
67' Wissel Benfica U19 Wissel Tiago Gouveia voor Rafael Ramos Benfica U19
67' Wissel Benfica U19 Wissel Luis Lopes voor Umaro Embaló Benfica U19
71' Gele kaart AEK Athens U19 Gele kaart voor T. Machairas AEK Athens U19
74' Wissel AEK Athens U19 Wissel K. Oikonomikos voor T. Patrinos AEK Athens U19
80' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Tomas Tavares met assist van Luis Lopes Benfica U19 2-0
83' Wissel Benfica U19 Wissel Diogo Machado voor Florentino Luís Benfica U19
83' Wissel Benfica U19 Wissel Nuno Tavares voor Rony Santos Benfica U19
83' Wissel Benfica U19 Wissel Ricardo Matos voor Tomas Tavares Benfica U19
88' Wissel AEK Athens U19 Wissel E. Arvanitis voor K. Karavidas AEK Athens U19
88' Wissel AEK Athens U19 Wissel I. Lazaridis voor K. Stamoulis AEK Athens U19
88' Wissel AEK Athens U19 Wissel I. Kopitsis voor T. Machairas AEK Athens U19
91' Gele kaart AEK Athens U19 Gele kaart voor I. Kopitsis AEK Athens U19
93' Penalty Benfica U19 Penalty Tiago Dantas Benfica U19 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica O19 - AEK Athens O19
Opstellingen Benfica O19 - AEK Athens O19
Voorbeschouwing Benfica O19 - AEK Athens O19

Benfica O19 en AEK Athens O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Espen Eskås en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica O19 en AEK Athens O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 2 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Benfica O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl AEK Athens O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Benfica O19 1
Winst AEK Athens O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica O19 op een 2e positie staat, terwijl we AEK Athens O19 terugvinden op de 4e plaats.