Nabeschouwing Bačka Topola - Ferencváros (2-1) || Vriendschappelijk club 2021

Vrijdag 3 september 2021 - 16:00 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Bačka Topola het vrijdag 3 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in TSC Arena in Backa Topola.

Via de Bačka Topola - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bačka Topola - Ferencváros (2-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Bačka Topola en Ferencváros is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bačka Topola. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Stanojev, waarmee Bačka Topola met 1-0 de leiding nam. In de 80e minuut moest T. Nguen van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Bačka Topola verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Ferencváros vervolgens op 1-1. Het was B. Vecsei die vanaf 11 meter wist te scoren in de 84e minuut.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat I. Dakovac namens Bačka Topola in de 91e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Bačka Topola dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Bačka Topola - Ferencváros
Goals
2
1
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
125
126
Gevaarlijke aanvallen
61
63
Corners
2
4
Wissels
11
6
LIVE Bačka Topola - Ferencváros 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bačka Topola - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Bačka Topola Doelpunt J. Stanojev Bačka Topola 1-0
80' Rode kaart Bačka Topola Rode kaart voor T. Nguen Bačka Topola
84' Penalty Ferencváros Penalty B. Vecsei Ferencváros 1-1
91' Doelpunt Bačka Topola Doelpunt I. Dakovac Bačka Topola 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bačka Topola - Ferencváros
Opstellingen Bačka Topola - Ferencváros

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bačka Topola - Ferencváros

Bačka Topola en Ferencváros treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Bačka Topola en Ferencváros elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.

Resultaat Aantal
Winst Bačka Topola 0
Winst Ferencváros 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bačka Topola - Ferencváros Opstelling Bačka Topola Opstelling Ferencváros Live Bačka Topola - Ferencváros Live Bačka Topola - Ferencváros kijken Bačka Topola - Ferencváros kijken Live Bačka Topola - Ferencváros stream Bačka Topola - Ferencváros Fox Sports Nabeschouwing Bačka Topola - Ferencváros Uitslag Bačka Topola - Ferencváros Statistieken Bačka Topola - Ferencváros Vriendschappelijk club 2021 Bačka Topola - Ferencváros wedden Bačka Topola - Ferencváros gokken Bačka Topola - Ferencváros Unibet