Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Bursaspor (1-0) || Vriendschappelijk club 2021

Zondag 10 oktober 2021 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Fatih Karagümrük het zondag 10 oktober 2021 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Bursaspor (1-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Fatih Karagümrük en Bursaspor is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door S. Onur, waarmee Fatih Karagümrük met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Fatih Karagümrük uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Fatih Karagümrük - Bursaspor
Goals
1
0
LIVE Fatih Karagümrük - Bursaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
64' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt S. Onur Fatih Karagümrük 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Bursaspor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Bursaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fatih Karagümrük - Bursaspor

Fatih Karagümrük en Bursaspor treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Fatih Karagümrük en Bursaspor elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.

Resultaat Aantal
Winst Fatih Karagümrük 0
Winst Bursaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fatih Karagümrük - Bursaspor Opstelling Fatih Karagümrük Opstelling Bursaspor Live Fatih Karagümrük - Bursaspor Live Fatih Karagümrük - Bursaspor kijken Fatih Karagümrük - Bursaspor kijken Live Fatih Karagümrük - Bursaspor stream Fatih Karagümrük - Bursaspor Fox Sports Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Bursaspor Uitslag Fatih Karagümrük - Bursaspor Statistieken Fatih Karagümrük - Bursaspor Vriendschappelijk club 2021 Fatih Karagümrük - Bursaspor wedden Fatih Karagümrük - Bursaspor gokken Fatih Karagümrük - Bursaspor Unibet