Nabeschouwing Fenerbahçe - PEC Zwolle (2-2) || Vriendschappelijk club 2021

Woensdag 28 juli 2021 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Fenerbahçe het woensdag 28 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - PEC Zwolle (2-2)

De Vriendschappelijk club 2021 wedstrijd tussen Fenerbahçe en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door M. Tisserand, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Valencia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut wist PEC Zwolle de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Saymak.

Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Mpindi Landu de 2-2 maakte voor PEC Zwolle. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - PEC Zwolle
2
2
LIVE Fenerbahçe - PEC Zwolle 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Wissel PEC Zwolle Wissel C. Mpindi Landu voor G. Kastaneer PEC Zwolle
31' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Valencia voor S. Dursun Fenerbahçe
38' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Zajc Fenerbahçe
44' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor D. Bajselmani PEC Zwolle
45' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Tisserand met assist van M. Zajc Fenerbahçe 1-0
46' Wissel Fenerbahçe Wissel C. Erkin voor F. Kadioglu Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Gumuskaya voor M. Ozil Fenerbahçe
46' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Voet voor D. Bajselmani PEC Zwolle
48' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Valencia met assist van D. Pelkas Fenerbahçe 2-0
59' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Caulker voor M. Tisserand Fenerbahçe
59' Wissel Fenerbahçe Wissel O. Tufan voor M. Zajc Fenerbahçe
59' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Yandas voor D. Pelkas Fenerbahçe
59' Wissel Fenerbahçe Wissel N. Dirar voor Luiz Gustavo Fenerbahçe
60' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Lemos voor A. Szalai Fenerbahçe
60' Wissel Fenerbahçe Wissel J. Sosa voor B. Osayi-Samuel Fenerbahçe
60' Wissel Fenerbahçe Wissel N. Sangare voor F. Novak Fenerbahçe
60' Wissel Fenerbahçe Wissel I. Kahveci voor E. Valencia Fenerbahçe
60' Wissel PEC Zwolle Wissel M. De Wit voor K. Paal PEC Zwolle
60' Wissel PEC Zwolle Wissel E. Reijnders voor P. Clement PEC Zwolle
67' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ozil voor M. Gumuskaya Fenerbahçe
68' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. Saymak met assist van S. Tedic PEC Zwolle 2-1
69' Wissel PEC Zwolle Wissel T. van den Belt voor R. Strieder PEC Zwolle
76' Wissel PEC Zwolle Wissel R. van den Berg voor S. Kersten PEC Zwolle
76' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Chirino voor B. van Polen PEC Zwolle
76' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Lagsir voor M. Saymak PEC Zwolle
76' Wissel PEC Zwolle Wissel J. Westerman voor S. Tedic PEC Zwolle
81' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt C. Mpindi Landu met assist van E. Reijnders PEC Zwolle 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - PEC Zwolle
Opstellingen Fenerbahçe - PEC Zwolle
De opstellingen van Fenerbahçe en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Fenerbahçe - PEC Zwolle

Fenerbahçe en PEC Zwolle treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Onur Özütoprak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en PEC Zwolle elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.