Nabeschouwing Lazio - Calcio Padova (1-1) || Vriendschappelijk club 2021

Dinsdag 27 juli 2021 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Lazio het dinsdag 27 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Calcio Padova.

Via de Lazio - Calcio Padova live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Calcio Padova (1-1)

De Vriendschappelijk club 2021 wedstrijd tussen Lazio en Calcio Padova geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door L. S. Della, waarmee Calcio Padova met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Alberto in de 41e minuut zorgde er even later voor dat Lazio weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Lazio - Calcio Padova 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Calcio Padova teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Calcio Padova Doelpunt L. S. Della Calcio Padova 0-1
41' Penalty Lazio Penalty L. Alberto Lazio 1-1
55' Wissel Calcio Padova Wissel A. Vasic voor S. Hraiech Calcio Padova
63' Wissel Lazio Wissel A. Anderson voor Lucas Leiva Lazio
63' Wissel Lazio Wissel G. Escalante voor L. Alberto Lazio
81' Wissel Calcio Padova Wissel D. Paponi voor F. Nicastro Calcio Padova
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Calcio Padova
Opstellingen Lazio - Calcio Padova

Voorbeschouwing Lazio - Calcio Padova

Lazio en Calcio Padova treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Calcio Padova in de Vriendschappelijk club vond plaats op 1 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Calcio Padova slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.