Nabeschouwing Osijek - Szentlőrinc SE (2-0) || Vriendschappelijk club 2021

Vrijdag 12 november 2021 - 12:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Osijek het vrijdag 12 november 2021 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Szentlőrinc SE. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gradski vrt in Osijek.

Via de Osijek - Szentlőrinc SE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osijek - Szentlőrinc SE (2-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Osijek en Szentlőrinc SE is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Osijek. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door R. Mierez, waarmee Osijek met 1-0 de leiding nam. Osijek vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Gonzalez op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Osijek.

LIVE Osijek - Szentlőrinc SE 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osijek - Szentlőrinc SE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Osijek Doelpunt R. Mierez Osijek 1-0
48' Doelpunt Osijek Doelpunt Gonzalez Osijek 2-0