Nabeschouwing Rangers - Brighton & Hove Albion (0-0) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 24 juli 2021 - 18:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Rangers het zaterdag 24 juli 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Brighton & Hove Albion (0-0)

De Vriendschappelijk club 2021 wedstrijd tussen Rangers en Brighton & Hove Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Rangers en Brighton & Hove Albion gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Rangers, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Rangers - Brighton & Hove Albion 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Rangers Wissel J. Lundstram voor S. Arfield Rangers
46' Wissel Rangers Wissel I. Hagi voor G. Kamara Rangers
46' Wissel Rangers Wissel N. Katic voor J. Simpson Rangers
62' Wissel Rangers Wissel F. Sakala voor C. Itten Rangers
62' Wissel Rangers Wissel B. Barisic voor C. Bassey Rangers
62' Wissel Rangers Wissel J. Defoe voor S. Wright Rangers
71' Wissel Rangers Wissel C. Goldson voor L. Balogun Rangers
71' Wissel Rangers Wissel J. Tavernier voor N. Patterson Rangers
71' Wissel Rangers Wissel S. Davis voor J. Jones Rangers
71' Wissel Rangers Wissel R. Kent voor S. Kelly Rangers