Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Śląsk Wrocław (1-2) || Vriendschappelijk club 2021

Woensdag 6 oktober 2021 - 15:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Red Bull Leipzig het woensdag 6 oktober 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Śląsk Wrocław. De wedstrijd wordt gespeeld in Trainingszentrum RB Leipzig Platz 1 in Leipzig.

Via de Red Bull Leipzig - Śląsk Wrocław live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Śląsk Wrocław (1-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Red Bull Leipzig en Śląsk Wrocław is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Śląsk Wrocław. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door W. Sobota, waarmee Śląsk Wrocław met 0-1 de leiding nam. Śląsk Wrocław vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Exposito op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut wist RB Leipzig de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Nkunku. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want RB Leipzig kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Śląsk Wrocław dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Red Bull Leipzig - Śląsk Wrocław 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - Śląsk Wrocław teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Śląsk Wrocław Doelpunt W. Sobota Śląsk Wrocław 0-1
17' Doelpunt Śląsk Wrocław Doelpunt E. Exposito Śląsk Wrocław 0-2
42' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt C. Nkunku RB Leipzig 1-2