Nabeschouwing Wolfsburg - Monaco (1-2) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 24 juli 2021 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Wolfsburg het zaterdag 24 juli 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Wolfsburg - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Monaco (1-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Wolfsburg en Monaco is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Y. Gerhardt, waarmee VfL Wolfsburg met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van S. Bornauw zorgde ervoor dat Monaco op 1-1 kwam te staan in de 65e minuut. In de 68e minuut zette A. Golovin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Monaco de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Monaco dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolfsburg - Monaco 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt Y. Gerhardt VfL Wolfsburg 1-0
46' Wissel VfL Wolfsburg Wissel P. Pervan voor K. Casteels VfL Wolfsburg
46' Wissel VfL Wolfsburg Wissel S. Bornauw voor M. Lacroix VfL Wolfsburg
46' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Roussillon voor P. Otavio VfL Wolfsburg
46' Wissel VfL Wolfsburg Wissel O. Marmoush voor Joao Victor VfL Wolfsburg
63' Wissel VfL Wolfsburg Wissel M. Beifus voor R. Baku VfL Wolfsburg
63' Wissel VfL Wolfsburg Wissel M. Pongracic voor J. Brooks VfL Wolfsburg
63' Wissel VfL Wolfsburg Wissel X. Schlager voor Y. Gerhardt VfL Wolfsburg
63' Wissel VfL Wolfsburg Wissel W. Weghorst voor D. Ginczek VfL Wolfsburg
65' Eigen doelpunt Monaco Eigen doelpunt S. Bornauw Monaco 1-1
68' Doelpunt Monaco Doelpunt A. Golovin Monaco 1-2
71' Wissel VfL Wolfsburg Wissel A. Mehmedi voor M. Philipp VfL Wolfsburg
71' Wissel VfL Wolfsburg Wissel L. Nmecha voor R. Steffen VfL Wolfsburg
79' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Brekalo voor O. Marmoush VfL Wolfsburg