Nabeschouwing Bosnië Herzegovina - Iran (0-2) || Vriendschappelijk internationaal 2020

Donderdag 12 november 2020 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2020 neemt Bosnië Herzegovina het donderdag 12 november 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Iran. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpijski Stadion Asim Ferhatovic Hase in Sarajevo.

Via de Bosnië Herzegovina - Iran live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bosnië Herzegovina - Iran (0-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Bosnië Herzegovina en Iran is onder leiding van scheidsrechter Milovan Milačić geëindigd in een 0-2 overwinning voor Iran. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door K. Rezaei, waarmee Iran met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Iran opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het M. Ghaedi die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Iran.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Iran.

LIVE Bosnië Herzegovina - Iran 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bosnië Herzegovina - Iran teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel G. Cimirot voor M. Pjanic Bosnia and Herzegovina
30' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor B. Tatar Bosnia and Herzegovina
46' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel K. Piric voor J. Buric Bosnia and Herzegovina
46' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel A. Hodzic voor A. Gojak Bosnia and Herzegovina
46' Doelpunt Iran Doelpunt K. Rezaei met assist van V. Amiri Iran 0-1
58' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel S. Prevljak voor I. Hadzic Bosnia and Herzegovina
58' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel A. Kadusic voor B. Nastic Bosnia and Herzegovina
61' Wissel Iran Wissel S. Ansari voor K. Rezaei Iran
62' Wissel Iran Wissel O. Noorafkan voor E. Hajsafi Iran
72' Gele kaart Iran Gele kaart voor A. Gholizadeh Iran
73' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor S. Loncar Bosnia and Herzegovina
76' Wissel Iran Wissel S. Ezatolahi voor V. Amiri Iran
76' Wissel Iran Wissel S. Nemati voor S. Moharrami Iran
80' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel D. Milosevic voor A. Rahmanovic Bosnia and Herzegovina
82' Wissel Iran Wissel M. Ghaedi voor A. Gholizadeh Iran
84' Wissel Iran Wissel A. Karimi voor A. Nourollahi Iran
91' Doelpunt Iran Doelpunt M. Ghaedi met assist van S. Ezatolahi Iran 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Bosnië Herzegovina - Iran
Opstellingen Bosnië Herzegovina - Iran
De opstellingen van Bosnië Herzegovina en Iran zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Bosnië Herzegovina - Iran

Bosnië Herzegovina en Iran treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Milovan Milačić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bosnië Herzegovina en Iran elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.