Nabeschouwing Engeland - Ierland (3-0) || Vriendschappelijk internationaal 2020

Donderdag 12 november 2020 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2020 neemt Engeland het donderdag 12 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium in London.

Via de Engeland - Ierland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Engeland - Ierland (3-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Engeland en Ierland is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 3-0 overwinning voor Engeland. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door H. Maguire, waarmee England met 1-0 de leiding nam. England vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Sancho op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam England vervolgens op 3-0. Het was D. Calvert-Lewin die vanaf 11 meter wist te scoren in de 56e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande, waardoor Engeland dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Engeland - Ierland 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Engeland - Ierland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Republic of Ireland Wissel D. OShea voor J. Egan Republic of Ireland
18' Doelpunt England Doelpunt H. Maguire met assist van H. Winks England 1-0
31' Doelpunt England Doelpunt J. Sancho met assist van J. Grealish England 2-0
46' Wissel England Wissel D. Henderson voor N. Pope England
56' Penalty England Penalty D. Calvert-Lewin England 3-0
61' Wissel Republic of Ireland Wissel R. Brady voor D. Horgan Republic of Ireland
61' Wissel Republic of Ireland Wissel J. McClean voor C. ODowda Republic of Ireland
61' Wissel Republic of Ireland Wissel K. Long voor C. Christie Republic of Ireland
62' Wissel England Wissel P. Foden voor J. Grealish England
63' Wissel England Wissel T. Abraham voor D. Calvert-Lewin England
64' Wissel England Wissel A. Maitland-Niles voor T. Mings England
71' Wissel Republic of Ireland Wissel J. Molumby voor C. Hourihane Republic of Ireland
71' Wissel Republic of Ireland Wissel R. Curtis voor A. Idah Republic of Ireland
73' Wissel England Wissel J. Bellingham voor M. Mount England
Video hoogtepunten en samenvatting Engeland - Ierland
Opstellingen Engeland - Ierland
De opstellingen van Engeland en Ierland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.