Nabeschouwing Japan - Panama (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2020

Vrijdag 13 november 2020 - 15:15 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2020 neemt Japan het vrijdag 13 november 2020 om 15:15 uur in eigen huis op tegen Panama. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Japan - Panama live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Japan - Panama (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Japan en Panama is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 1-0 overwinning voor Japan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 60 minuten. T. Minamino maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Japan vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 78e minuut moest L. Mejia van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Panama verder met een speler minder.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Japan uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Japan - Panama 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Japan - Panama teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Panama Gele kaart voor O. Linton Panama
46' Wissel Japan Wissel W. Endo voor K. Hashimoto Japan
58' Wissel Japan Wissel G. Haraguchi voor Y. Nagatomo Japan
60' Penalty Japan Penalty T. Minamino Japan 1-0
62' Wissel Panama Wissel A. Cooper voor V. Griffith Panama
66' Gele kaart Panama Gele kaart voor Y. Barcenas Panama
71' Wissel Panama Wissel O. Browne voor Y. Barcenas Panama
71' Wissel Panama Wissel Aguilar Jorman voor C. Yanis Panama
71' Wissel Japan Wissel D. Kamada voor T. Minamino Japan
72' Wissel Japan Wissel T. Asano voor T. Kubo Japan
75' Gele kaart Japan Gele kaart voor S. Muroya Japan
78' Rode kaart Panama Rode kaart voor L. Mejia Panama
81' Wissel Panama Wissel J. Fajardo voor G. Torres Panama
81' Wissel Panama Wissel O. Mosquera voor A. Ayarza Panama
82' Wissel Japan Wissel Y. Nakayama voor G. Shibasaki Japan
82' Wissel Japan Wissel H. Sakai voor S. Muroya Japan
96' Gele kaart Japan Gele kaart voor K. Miyoshi Japan
Video hoogtepunten en samenvatting Japan - Panama
Opstellingen Japan - Panama
Voorbeschouwing Japan - Panama

Japan en Panama treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Japan en Panama elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.