Nabeschouwing UAE - Tajikistan (3-2) || Vriendschappelijk internationaal 2020

Donderdag 12 november 2020 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2020 neemt UAE het donderdag 12 november 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Tajikistan.

Via de UAE - Tajikistan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UAE - Tajikistan (3-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen UAE en Tajikistan is geëindigd in een 3-2 overwinning voor UAE. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Ergashev, waarmee Tajikistan met 0-1 de leiding nam. Tajikistan vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Tursunov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut wist United Arab Emirates de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Ali Ahmed Mabkhout.

Ali Ahmed Mabkhout zette United Arab Emirates even later op 2-2 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk United Arab Emirates dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Saleh de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-2 eindstand in het voordeel van UAE.

LIVE UAE - Tajikistan 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UAE - Tajikistan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Tajikistan Doelpunt D. Ergashev met assist van E. Panshanbe Tajikistan 0-1
18' Gele kaart Tajikistan Gele kaart voor Z. Jurabaev Tajikistan
20' Doelpunt Tajikistan Doelpunt K. Tursunov met assist van D. Iskandar Tajikistan 0-2
25' Gele kaart Tajikistan Gele kaart voor D. Ergashev Tajikistan
29' Doelpunt United Arab Emirates Doelpunt Ali Ahmed Mabkhout met assist van B. Mohammed United Arab Emirates 1-2
30' Gele kaart Tajikistan Gele kaart voor K. Tursunov Tajikistan
46' Wissel Tajikistan Wissel M. Rahimov voor T. Davlatmir Tajikistan
46' Wissel United Arab Emirates Wissel M. Fawzi voor A. Haikal United Arab Emirates
61' Wissel United Arab Emirates Wissel K. Mubarak voor C. Canedo United Arab Emirates
61' Wissel United Arab Emirates Wissel H. Fardan voor F. Lima United Arab Emirates
63' Penalty United Arab Emirates Penalty Ali Ahmed Mabkhout United Arab Emirates 2-2
65' Wissel Tajikistan Wissel S. Solehov voor M. Dzhalilov Tajikistan
66' Wissel Tajikistan Wissel M. Safarov voor D. Iskandar Tajikistan
66' Wissel Tajikistan Wissel S. Boboev voor K. Tursunov Tajikistan
73' Wissel United Arab Emirates Wissel M. Suroor voor A. Salmeen United Arab Emirates
73' Wissel United Arab Emirates Wissel A. Saleh voor B. Mohammed United Arab Emirates
82' Wissel Tajikistan Wissel I. Zairov voor P. Umarbaev Tajikistan
93' Doelpunt United Arab Emirates Doelpunt A. Saleh United Arab Emirates 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting UAE - Tajikistan
Opstellingen UAE - Tajikistan

Voorbeschouwing UAE - Tajikistan

UAE en Tajikistan treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2020.

De vorige ontmoeting tussen UAE en Tajikistan in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 5 september 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.