Nabeschouwing Moldavië - Rusland (0-0) || Vriendschappelijk internationaal 2020

Donderdag 12 november 2020 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2020 neemt Moldavië het donderdag 12 november 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Moldavië - Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moldavië - Rusland (0-0)

De Vriendschappelijk internationaal 2020 wedstrijd tussen Moldavië en Rusland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Rusland, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Radu Petrescu niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Moldavië - Rusland 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moldavië - Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Moldova Gele kaart voor V. Rata Moldova
46' Wissel Russia Wissel K. Kuchaev voor A. Ionov Russia
53' Wissel Russia Wissel I. Oblyakov voor D. Kuzyayev Russia
61' Gele kaart Russia Gele kaart voor G. Dzhikiya Russia
61' Gele kaart Moldova Gele kaart voor A. Ionita Moldova
64' Wissel Moldova Wissel E. Cociuc voor M. Caimacov Moldova
64' Wissel Moldova Wissel V. Damascan voor I. Nicolaescu Moldova
64' Wissel Russia Wissel A. Sobolev voor F. Chalov Russia
66' Wissel Russia Wissel A. Mostovoy voor D. Cheryshev Russia
68' Wissel Russia Wissel A. Miranchuk voor A. Miranchuk Russia
68' Wissel Russia Wissel F. Kudryashov voor Y. Zhirkov Russia
83' Wissel Moldova Wissel D. Spataru voor E. Cebotaru Moldova
90' Gele kaart Moldova Gele kaart voor D. Spataru Moldova
91' Wissel Moldova Wissel C. Dros voor S. Platica Moldova
Video hoogtepunten en samenvatting Moldavië - Rusland
Opstellingen Moldavië - Rusland
De opstellingen van Moldavië en Rusland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Moldavië - Rusland

Moldavië en Rusland treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Radu Petrescu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moldavië en Rusland in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 31 maart 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.