Nabeschouwing United States - Panama (6-2) || Vriendschappelijk internationaal 2020

Maandag 16 november 2020 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2020 neemt United States het maandag 16 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Panama. De wedstrijd wordt gespeeld in Wiener Neustadter Ergo Arena in Wiener Neustadt.

Via de United States - Panama live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing United States - Panama (6-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen United States en Panama is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 6-2 overwinning voor United States. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Fajardo, waarmee Panama met 0-1 de leiding nam. United States kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Reyna, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut zette N. Gioacchini zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee United States de leiding in de wedstrijd nam.

Na 26 minuten werd de voorsprong voor United States vergroot nadat N. Gioacchini de 3-1 wist te scoren. United States kreeg een penalty toegewezen in de 65e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond N. Gioacchini die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan. Panama verkleinde in de 79e minuut de achterstand doordat J. Fajardo de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Even later viel in de 83e minuut opnieuw een doelpunt. Het was S. Soto van United States die de score op 4-2 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 87 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van United States. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van S. Lletget die de stand in de wedstrijd op 5-2 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel helemaal aan het einde van de wedstrijd. In de 90e minuut scoorde S. Soto de 6-2 voor United States en bepaalde daarmee de eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harald Lechner bij een 6-2 eindstand in het voordeel van United States.

LIVE United States - Panama 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd United States - Panama teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Panama Doelpunt J. Fajardo met assist van A. Yearwood Francis Panama 0-1
18' Doelpunt United States Doelpunt G. Reyna United States 1-1
22' Doelpunt United States Doelpunt N. Gioacchini United States 2-1
26' Doelpunt United States Doelpunt N. Gioacchini met assist van M. Miazga United States 3-1
41' Gele kaart Panama Gele kaart voor F. Escobar Panama
42' Gele kaart Panama Gele kaart voor M. Murillo Panama
46' Wissel Panama Wissel C. Yanis voor J. Tejada Panama
46' Wissel Panama Wissel G. Torres voor E. Guerrero Panama
50' Gele kaart United States Gele kaart voor W. McKennie United States
51' Gele kaart United States Gele kaart voor N. Gioacchini United States
55' Wissel Panama Wissel V. Griffith voor A. Carrasquilla Panama
55' Wissel Panama Wissel A. Andrade voor A. Yearwood Francis Panama
62' Wissel United States Wissel T. Weah voor U. Llanez United States
62' Wissel United States Wissel Johnny voor T. Adams United States
65' Penalty gemist United States Penalty gemist N. Gioacchini United States
68' Wissel United States Wissel R. Ledezma voor G. Reyna United States
70' Gele kaart Panama Gele kaart voor V. Griffith Panama
73' Gele kaart Panama Gele kaart voor G. Torres Panama
75' Wissel Panama Wissel A. Ayarza voor A. Cooper Panama
75' Wissel Panama Wissel O. Browne voor Aguilar Jorman Panama
76' Wissel United States Wissel S. Lletget voor Y. Musah United States
77' Wissel United States Wissel S. Soto voor N. Gioacchini United States
79' Doelpunt Panama Doelpunt J. Fajardo met assist van O. Browne Panama 3-2
80' Wissel United States Wissel C. Richards voor M. Miazga United States
83' Doelpunt United States Doelpunt S. Soto met assist van R. Ledezma United States 4-2
87' Doelpunt United States Doelpunt S. Lletget met assist van R. Cannon United States 5-2
91' Doelpunt United States Doelpunt S. Soto met assist van R. Ledezma United States 6-2
Video hoogtepunten en samenvatting United States - Panama
Opstellingen United States - Panama
Voorbeschouwing United States - Panama

United States en Panama treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat United States en Panama elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.