Nabeschouwing UAE - Bahrain (1-3) || Vriendschappelijk internationaal 2020

Maandag 16 november 2020 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2020 neemt UAE het maandag 16 november 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bahrain.

Via de UAE - Bahrain live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UAE - Bahrain (1-3)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen UAE en Bahrain is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Bahrain. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door C. Canedo, waarmee United Arab Emirates met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Marhoon in de 75e minuut zorgde er even later voor dat Bahrain weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 82e minuut zette M. Al Romaihi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bahrain de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Bahrain vergroot nadat M. Al Romaihi de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Bahrain.

LIVE UAE - Bahrain 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UAE - Bahrain teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt United Arab Emirates Doelpunt C. Canedo met assist van Ali Ahmed Mabkhout United Arab Emirates 1-0
41' Gele kaart Bahrain Gele kaart voor Sayed Ali Issa Bahrain
46' Wissel United Arab Emirates Wissel S. Tagliabue voor Ali Ahmed Mabkhout United Arab Emirates
46' Gele kaart Bahrain Gele kaart voor A. Bughammar Bahrain
60' Wissel Bahrain Wissel A. Haram voor M. Al Hardan Bahrain
60' Wissel Bahrain Wissel R. Al Hooti voor H. Jameel Bahrain
60' Wissel Bahrain Wissel M. Marhoon voor Ahmed Abdulla Ali Bahrain
62' Wissel United Arab Emirates Wissel A. Saleh voor C. Canedo United Arab Emirates
69' Gele kaart United Arab Emirates Gele kaart voor A. Salmeen United Arab Emirates
70' Wissel Bahrain Wissel K. Al Aswad voor M. Al-Humaidan Bahrain
70' Wissel Bahrain Wissel A. Madan voor A. J. Shaikh Bahrain
72' Wissel United Arab Emirates Wissel M. Suroor voor A. Salmeen United Arab Emirates
72' Gele kaart United Arab Emirates Gele kaart voor M. Al Hammadi United Arab Emirates
75' Penalty Bahrain Penalty M. Marhoon Bahrain 1-1
82' Doelpunt Bahrain Doelpunt M. Al Romaihi Bahrain 1-2
83' Wissel United Arab Emirates Wissel A. A. Ahmed voor B. Mohammed United Arab Emirates
83' Wissel United Arab Emirates Wissel K. Bawazir voor A. Ramadan United Arab Emirates
83' Wissel United Arab Emirates Wissel K. Mubarak voor F. Lima United Arab Emirates
86' Doelpunt Bahrain Doelpunt M. Al Romaihi met assist van M. Marhoon Bahrain 1-3
89' Wissel Bahrain Wissel Sayed Hashim voor M. Al Romaihi Bahrain