Nabeschouwing Japan - Mexico (0-2) || Vriendschappelijk internationaal 2020

Dinsdag 17 november 2020 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2020 neemt Japan het dinsdag 17 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mexico. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Japan - Mexico live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Japan - Mexico (0-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Japan en Mexico is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Mexico. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door R. Jimenez, waarmee Mexico met 0-1 de leiding nam. Mexico vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Lozano op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Mexico.

LIVE Japan - Mexico 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Japan - Mexico teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Japan Gele kaart voor M. Suzuki Japan
37' Gele kaart Mexico Gele kaart voor J. Gallardo Mexico
39' Gele kaart Japan Gele kaart voor H. Sakai Japan
42' Gele kaart Mexico Gele kaart voor H. Lozano Mexico
46' Wissel Mexico Wissel E. Alvarez voor C. Rodriguez Mexico
46' Wissel Mexico Wissel L. Rodriguez voor J. Gallardo Mexico
54' Gele kaart Japan Gele kaart voor Y. Nakayama Japan
56' Wissel Japan Wissel K. Hashimoto voor G. Shibasaki Japan
57' Wissel Japan Wissel T. Minamino voor M. Suzuki Japan
63' Doelpunt Mexico Doelpunt R. Jimenez Mexico 0-1
65' Wissel Mexico Wissel H. Martin voor O. Pineda Mexico
65' Wissel Mexico Wissel U. Antuna voor R. Jimenez Mexico
68' Doelpunt Mexico Doelpunt H. Lozano met assist van H. Martin Mexico 0-2
72' Wissel Japan Wissel T. Kubo voor G. Haraguchi Japan
75' Gele kaart Japan Gele kaart voor D. Kamada Japan
77' Wissel Japan Wissel T. Asano voor D. Kamada Japan
81' Wissel Mexico Wissel R. Alvarado voor H. Lozano Mexico
84' Gele kaart Mexico Gele kaart voor U. Antuna Mexico
85' Wissel Japan Wissel K. Miyoshi voor J. Ito Japan
89' Wissel Mexico Wissel D. Lainez voor R. Pizarro Mexico