Nabeschouwing Cyprus - Litouwen (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2023

Zondag 19 november 2023 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2023 neemt Cyprus het zondag 19 november 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Litouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Makareio Stadio in Lefkosía.

Via de Cyprus - Litouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cyprus - Litouwen (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Cyprus en Litouwen is onder leiding van scheidsrechter Marcel Bîrsan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cyprus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Ioannis Pittas, waarmee Cyprus met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Cyprus.

LIVE Cyprus - Litouwen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cyprus - Litouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor Edvinas Girdvainis Lithuania
22' Doelpunt Cyprus Doelpunt Ioannis Pittas met assist van Nikolas Ioannou Cyprus 1-0
41' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor Gytis Paulauskas Lithuania
45' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor Gvidas Gineitis Lithuania
46' Wissel Lithuania Wissel Markas Beneta voor Pijus Sirvys Lithuania
46' Wissel Lithuania Wissel Modestas Vorobjovas voor Vykintas Slivka Lithuania
46' Wissel Cyprus Wissel Stelios Andreou voor Andreas Panagiotou Filiotis Cyprus
48' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor Rokas Lekiatas Lithuania
57' Wissel Cyprus Wissel Charalampos Kyriakou voor Loizos Loizou Cyprus
57' Wissel Cyprus Wissel Kostas Pileas voor Charalampos Charalampous Cyprus
58' Wissel Cyprus Wissel Andronikos Kakoullis voor Ioannis Pittas Cyprus
60' Wissel Lithuania Wissel Fedor Černych  voor Artur Dolznikov Lithuania
67' Wissel Lithuania Wissel Faustas Steponavicius voor Arvydas Novikovas Lithuania
67' Wissel Lithuania Wissel Matijus Remeikis voor Rokas Lekiatas Lithuania
75' Wissel Cyprus Wissel Ioannis Kousoulos voor Grigoris Kastanos Cyprus
78' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor Nikolas Ioannou Cyprus
80' Wissel Cyprus Wissel Hector Kyprianou voor Danilo Spoljaric Cyprus
87' Wissel Lithuania Wissel Linas Klimavicius voor Gvidas Gineitis Lithuania
Video hoogtepunten en samenvatting Cyprus - Litouwen
Opstellingen Cyprus - Litouwen
De opstellingen van Cyprus en Litouwen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cyprus gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Litouwen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cyprus - Litouwen

Cyprus en Litouwen treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marcel Bîrsan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cyprus en Litouwen elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.