Nabeschouwing Noorwegen - Faeröer (1-3) || Vriendschappelijk internationaal 2023

Donderdag 16 november 2023 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2023 neemt Noorwegen het donderdag 16 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Faeröer. De wedstrijd wordt gespeeld in Ullevaal Stadion in Oslo.

Via de Noorwegen - Faeröer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noorwegen - Faeröer (1-3)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Noorwegen en Faeröer is onder leiding van scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson geëindigd in een 1-3 overwinning voor Faeröer. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Norway kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Jørgen Strand Larsen. Norway vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Oscar Bobb op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 1-3 stand in het voordeel van Faeröer.

LIVE Noorwegen - Faeröer 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noorwegen - Faeröer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Norway Doelpunt Jørgen Strand Larsen met assist van Oscar Bobb Norway 1-0
24' Doelpunt Norway Doelpunt Oscar Bobb met assist van Marcus Pedersen Norway 2-0
46' Wissel Norway Wissel Patrick Berg voor Sander Berge Norway
46' Wissel Norway Wissel Stian Gregersen voor Leo Østigård Norway
46' Wissel Faroe Islands Wissel Jóannes Bjartalid voor Brandur Hendriksson Faroe Islands
46' Wissel Faroe Islands Wissel René Joensen voor Andrass Johansen Faroe Islands
46' Wissel Norway Wissel Mohamed Elyounoussi voor Fredrik Aursnes Norway
46' Wissel Norway Wissel Erling Haaland  voor Jørgen Strand Larsen Norway
53' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor Andrias Edmundsson  Faroe Islands
61' Wissel Faroe Islands Wissel Jákup Andreasen voor Hördur Askham Faroe Islands
61' Wissel Faroe Islands Wissel Petur Knudsen voor Jóan Símun Edmundsson Faroe Islands
67' Wissel Norway Wissel Hugo Vetlesen voor Oscar Bobb Norway
72' Wissel Faroe Islands Wissel Mads Boe Mikkelsen voor Sölvi Vatnhamar Faroe Islands
79' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor Petur Knudsen Faroe Islands
80' Wissel Faroe Islands Wissel Hanus Sørensen voor Jóannes Danielsen Faroe Islands
80' Gele kaart Norway Gele kaart voor Marcus Pedersen Norway
84' Wissel Norway Wissel Bård Finne voor Aron Dønnum Norway
Video hoogtepunten en samenvatting Noorwegen - Faeröer
Opstellingen Noorwegen - Faeröer
De opstellingen van Noorwegen en Faeröer zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Noorwegen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Faeröer zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Noorwegen - Faeröer

Noorwegen en Faeröer treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Noorwegen en Faeröer elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.