Nabeschouwing Ierland - New Zealand (1-1) || Vriendschappelijk internationaal 2023

Dinsdag 21 november 2023 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2023 neemt Ierland het dinsdag 21 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen New Zealand. De wedstrijd wordt gespeeld in Aviva Stadium in Dublin.

Via de Ierland - New Zealand live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ierland - New Zealand (1-1)

De Vriendschappelijk internationaal 2023 wedstrijd tussen Ierland en New Zealand geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Adam Idah, waarmee Republic of Ireland met 1-0 de leiding nam. New Zealand kwam na 59 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Matthew Garbett, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Ierland - New Zealand 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ierland - New Zealand teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Republic of Ireland Doelpunt Adam Idah met assist van Mark Sykes Republic of Ireland 1-0
46' Wissel Republic of Ireland Wissel Mark Travers voor Caoimhín Kelleher Republic of Ireland
54' Wissel Republic of Ireland Wissel Josh Cullen voor Jason Knight Republic of Ireland
59' Doelpunt New Zealand Doelpunt Matthew Garbett New Zealand 1-1
60' Wissel New Zealand Wissel Max Mata voor Chris Wood New Zealand
66' Wissel Republic of Ireland Wissel Evan Ferguson voor Adam Idah Republic of Ireland
67' Wissel Republic of Ireland Wissel Ryan Manning voor James McClean Republic of Ireland
73' Wissel Republic of Ireland Wissel Alan Browne voor Matt Doherty Republic of Ireland
77' Wissel New Zealand Wissel Elijah Just voor Callum McCowatt New Zealand
78' Wissel Republic of Ireland Wissel Andrew Moran voor Mikey Johnston Republic of Ireland
82' Wissel New Zealand Wissel Clayton Lewis voor Matthew Garbett New Zealand
89' Wissel New Zealand Wissel Tyler Bindon voor Tim Payne New Zealand
Video hoogtepunten en samenvatting Ierland - New Zealand
Opstellingen Ierland - New Zealand
De opstellingen van Ierland en New Zealand zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ierland gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en New Zealand zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.