Nabeschouwing Rusland - Cuba (8-0) || Vriendschappelijk internationaal 2023

Maandag 20 november 2023 - 17:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2023 neemt Rusland het maandag 20 november 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Cuba. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Rusland - Cuba live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rusland - Cuba (8-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Rusland en Cuba is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Kulbakov geëindigd in een 8-0 overwinning voor Rusland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Ivan Oblyakov, waarmee Russia met 1-0 de leiding nam. Russia vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Aleksandr Golovin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Russia, waarmee Anton Miranchuk zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Russia geen gas terug, waardoor in de 55e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Aleksandr Silyanov. De 5-0 voor Russia volgde even later in de 66e minuut nadat Aleksandr Sobolev namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 68e minuut was het Danil Prutsev van Russia wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Het volgende doelpunt van Russia viel in de 74e minuut en betekende de 7-0. Het doelpunt kwam op naam van Nikita Krivtsov. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Russia. Het was Andrey Mostovoy die in de 78e minuut de stand op 8-0 zette. Via een penalty had Russia in de 85e minuut moeten scoren, alleen lukte het Sergey Pinyaev niet om van 11 meter te scoren. De stand bleef hierdoor dus ongewijzigd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleksey Kulbakov en eindigde de wedstrijd dus met een 8-0 stand in het voordeel van Rusland.

LIVE Rusland - Cuba 8-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rusland - Cuba teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Russia Doelpunt Ivan Oblyakov met assist van Aleksandr Golovin Russia 1-0
30' Doelpunt Russia Doelpunt Aleksandr Golovin met assist van Ivan Oblyakov Russia 2-0
34' Doelpunt Russia Doelpunt Anton Miranchuk met assist van Fedor Chalov Russia 3-0
38' Gele kaart Cuba Gele kaart voor Luis Paradela Cuba
46' Wissel Russia Wissel Nikita Krivtsov voor Daler Kuzyaev Russia
46' Wissel Russia Wissel Sergey Pinyaev voor Aleksandr Golovin Russia
46' Wissel Russia Wissel Danil Prutsev voor Anton Miranchuk Russia
55' Doelpunt Russia Doelpunt Aleksandr Silyanov met assist van Fedor Chalov Russia 4-0
60' Wissel Russia Wissel Aleksandr Chernikov voor Daniil Glebov Russia
60' Wissel Russia Wissel Aleksandr Sobolev voor Ivan Oblyakov Russia
60' Wissel Russia Wissel Andrey Mostovoy voor Fedor Chalov Russia
62' Wissel Cuba Wissel Rey Ángel Rodríguez Cordero voor Romario Torrez Cuba
62' Wissel Cuba Wissel Christian Carlos Valiente Osorio voor Reidel Alejandro Sánchez Cuba
66' Doelpunt Russia Doelpunt Aleksandr Sobolev Russia 5-0
68' Doelpunt Russia Doelpunt Danil Prutsev met assist van Andrey Mostovoy Russia 6-0
72' Wissel Cuba Wissel Elvis Ricardo Casanova Risquet voor Alejandro Delgado Cuba
72' Wissel Cuba Wissel Ismel Morgado voor Raiko Arozarena Cuba
74' Doelpunt Russia Doelpunt Nikita Krivtsov met assist van Andrey Mostovoy Russia 7-0
78' Doelpunt Russia Doelpunt Andrey Mostovoy met assist van Aleksandr Sobolev Russia 8-0
82' Wissel Cuba Wissel Dany Torriente voor Fabian Gloor Ronda Cuba
82' Wissel Cuba Wissel David de Jesús Pérez voor Daniel Díaz Cuba
85' Penalty gemist Russia Penalty gemist Sergey Pinyaev Russia
Video hoogtepunten en samenvatting Rusland - Cuba
Opstellingen Rusland - Cuba
De opstellingen van Rusland en Cuba zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rusland gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cuba zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.