Nabeschouwing Engeland - IJsland (0-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Vrijdag 7 juni 2024 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Engeland het vrijdag 7 juni 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen IJsland. De wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium in London.

Via de Engeland - IJsland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Engeland - IJsland (0-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Engeland en IJsland is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 0-1 overwinning voor IJsland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Jón Dagur Thorsteinsson, waarmee Iceland met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van IJsland.

LIVE Engeland - IJsland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Engeland - IJsland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Iceland Doelpunt Jón Dagur Thorsteinsson met assist van Hákon Arnar Haraldsson Iceland 0-1
46' Gele kaart Iceland Gele kaart voor Sverrir Ingi Ingason Iceland
46' Wissel England Wissel Ezri Konsa voor John Stones England
64' Wissel England Wissel Joe Gomez voor Kyle Walker England
65' Wissel Iceland Wissel Ivan Toney voor Mikael Anderson Iceland
65' Wissel England Wissel Bukayo Saka voor Kieran Trippier England
65' Wissel England Wissel Stefán Teitur Thórdarson voor Harry Kane England
65' Wissel England Wissel Trent Alexander-Arnold voor Anthony Gordon England
77' Wissel England Wissel Eberechi Eze voor Cole Palmer England
79' Gele kaart Iceland Gele kaart voor Hákon Arnar Haraldsson Iceland
81' Gele kaart Iceland Gele kaart voor Kolbeinn Finnsson Iceland
84' Wissel Iceland Wissel Ísak Bergmann Jóhannesson voor Hákon Arnar Haraldsson Iceland
84' Wissel Iceland Wissel A. Sigurðsson voor Jóhann Berg Gudmundsson Iceland
93' Wissel Iceland Wissel Valgeir Lunddal Fridriksson voor Jón Dagur Thorsteinsson Iceland
Video hoogtepunten en samenvatting Engeland - IJsland
Opstellingen Engeland - IJsland
De opstellingen van Engeland en IJsland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Engeland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en IJsland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.