Nabeschouwing Frankrijk - Luxemburg (3-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Woensdag 5 juni 2024 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Frankrijk het woensdag 5 juni 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Luxemburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Saint-Symphorien.

Via de Frankrijk - Luxemburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frankrijk - Luxemburg (3-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Frankrijk en Luxemburg is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 3-0 overwinning voor Frankrijk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Randal Kolo Muani, waarmee France met 1-0 de leiding nam. France vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jonathan Clauss op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Kylian Mbappé van France die de 3-0 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lawrence Visser, waardoor Frankrijk dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Frankrijk - Luxemburg 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frankrijk - Luxemburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Luxembourg Gele kaart voor D. Carlson Luxembourg
43' Doelpunt France Doelpunt Randal Kolo Muani met assist van Kylian Mbappé France 1-0
44' Wissel Luxembourg Wissel M. Mustafić voor Sébastien Thill Luxembourg
46' Wissel France Wissel Jonathan Clauss voor Theo Hernández France
46' Wissel France Wissel William Saliba voor Dayot Upamecano France
55' Wissel Luxembourg Wissel C. Philipps voor M. Mustafić Luxembourg
64' Wissel France Wissel Benjamin Pavard voor Jules Koundé France
64' Wissel France Wissel Warren Zaïre-Emery voor NGolo Kanté France
70' Doelpunt France Doelpunt Jonathan Clauss met assist van Kylian Mbappé France 2-0
81' Wissel France Wissel Bradley Barcola voor Marcus Thuram France
81' Wissel France Wissel Olivier Giroud voor Antoine Griezmann France
81' Wissel Luxembourg Wissel F. Lohei voor Eldin Dzogovic Luxembourg
85' Doelpunt France Doelpunt Kylian Mbappé met assist van Bradley Barcola France 3-0
89' Wissel France Wissel Eduardo Camavinga voor Youssouf Fofana France
Video hoogtepunten en samenvatting Frankrijk - Luxemburg
Opstellingen Frankrijk - Luxemburg
De opstellingen van Frankrijk en Luxemburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frankrijk gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Luxemburg zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Frankrijk - Luxemburg

Frankrijk en Luxemburg treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frankrijk en Luxemburg elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.