Nabeschouwing Noorwegen - Kosovo (3-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Woensdag 5 juni 2024 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Noorwegen het woensdag 5 juni 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kosovo. De wedstrijd wordt gespeeld in Ullevaal Stadion in Oslo.

Via de Noorwegen - Kosovo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noorwegen - Kosovo (3-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Noorwegen en Kosovo is onder leiding van scheidsrechter Mikkel Redder geëindigd in een 3-0 overwinning voor Noorwegen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Erling Haaland, waarmee Norway met 1-0 de leiding nam. Norway vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Erling Haaland op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Norway, waarmee Erling Haaland zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mikkel Redder, waardoor Noorwegen dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Noorwegen - Kosovo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noorwegen - Kosovo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Norway Doelpunt Erling Haaland met assist van David Møller Wolfe Norway 1-0
35' Wissel Kosovo Wissel Albion Rrahmani voor Valon Berisha Kosovo
40' Wissel Kosovo Wissel Bernard Berisha voor Elbasan Rashani Kosovo
46' Wissel Norway Wissel A. Nusa voor Jørgen Strand Larsen Norway
46' Wissel Norway Wissel Marcus Pedersen voor Andreas Hanche-Olsen Norway
46' Wissel Kosovo Wissel L. Dellova voor Blendi Idrizi Kosovo
46' Wissel Norway Wissel Morten Thorsby voor Kristian Thorstvedt Norway
55' Gele kaart Norway Gele kaart voor David Møller Wolfe Norway
62' Wissel Norway Wissel Aron Dønnum voor Oscar Bobb Norway
70' Doelpunt Norway Doelpunt Erling Haaland met assist van A. Nusa Norway 2-0
75' Wissel Norway Wissel Jostein Gundersen voor David Møller Wolfe Norway
75' Doelpunt Norway Doelpunt Erling Haaland met assist van Aron Dønnum Norway 3-0
78' Wissel Kosovo Wissel I. Krasniqi voor Fidan Aliti Kosovo
78' Wissel Kosovo Wissel A. Smakaj voor L. Emërllahu Kosovo
83' Gele kaart Norway Gele kaart voor Kristoffer Ajer Norway
90' Wissel Norway Wissel Andreas Schjelderup voor Erling Haaland Norway
Video hoogtepunten en samenvatting Noorwegen - Kosovo
Opstellingen Noorwegen - Kosovo
De opstellingen van Noorwegen en Kosovo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Noorwegen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kosovo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Franco Foda
Voorbeschouwing Noorwegen - Kosovo

Noorwegen en Kosovo treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikkel Redder en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Noorwegen en Kosovo elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.