Nabeschouwing Slovenië - Armenië (2-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 4 juni 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Slovenië het dinsdag 4 juni 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Armenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Slovenië - Armenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovenië - Armenië (2-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Slovenië en Armenië is onder leiding van scheidsrechter Andreas Argyrou geëindigd in een 2-1 overwinning voor Slovenië. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Jan Mlakar, waarmee Slovenia met 1-0 de leiding nam. Armenia kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Varazdat Haroyan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette Josip Ilicic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Slovenia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andreas Argyrou, waardoor Slovenië dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Slovenië - Armenië 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovenië - Armenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Slovenia Doelpunt Jan Mlakar Slovenia 1-0
41' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor Tomi Horvat Slovenia
53' Gele kaart Armenia Gele kaart voor Varazdat Haroyan Armenia
56' Doelpunt Armenia Doelpunt Varazdat Haroyan met assist van Eduard Spertsyan Armenia 1-1
59' Wissel Slovenia Wissel Timi Max Elsnik voor Jasmin Kurtic Slovenia
59' Wissel Slovenia Wissel Josip Ilicic voor Zan Vipotnik Slovenia
59' Wissel Slovenia Wissel Petar Stojanović voor Jan Mlakar Slovenia
63' Doelpunt Slovenia Doelpunt Josip Ilicic met assist van Petar Stojanović Slovenia 2-1
64' Gele kaart Armenia Gele kaart voor Eduard Spertsyan Armenia
67' Wissel Armenia Wissel Vahan Bichakhchyan voor Edgar Sevikyan Armenia
67' Wissel Armenia Wissel Zhirayr Shaghoyan voor Artur Serobyan Armenia
71' Wissel Slovenia Wissel Sandi Lovric voor Tomi Horvat Slovenia
73' Wissel Armenia Wissel Hovhannes Harutyunyan voor Artak Dashyan Armenia
73' Wissel Armenia Wissel G. Tarakhchyan voor Artur Miranyan Armenia
78' Wissel Armenia Wissel David Davidyan voor Kamo Hovhannisyan Armenia
78' Wissel Armenia Wissel Edgar Grigoryan voor Nair Tiknizyan Armenia
79' Wissel Slovenia Wissel Zan Zaletel voor Vanja Drkusic Slovenia
79' Wissel Slovenia Wissel Jon Gorenc Stankovic voor Andraz Sporar Slovenia
Video hoogtepunten en samenvatting Slovenië - Armenië
Opstellingen Slovenië - Armenië
De opstellingen van Slovenië en Armenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovenië gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Armenië zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.