Nabeschouwing Tsjechië - Armenië (2-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 20:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Tsjechië het dinsdag 26 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Armenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Sinobo stadium in Praha.

Via de Tsjechië - Armenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tsjechië - Armenië (2-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Tsjechië en Armenië is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tsjechië. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door E. Sevikyan, waarmee Armenia met 0-1 de leiding nam. Czech Republic kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ladislav Krejci, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette Tomas Chory zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Czech Republic de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Julian Weinberger, waardoor Tsjechië dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tsjechië - Armenië 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tsjechië - Armenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Armenia Doelpunt E. Sevikyan met assist van Kamo Hovhannisyan Armenia 0-1
16' Gele kaart Armenia Gele kaart voor Varazdat Haroyan Armenia
46' Doelpunt Czech Republic Doelpunt Ladislav Krejci met assist van Antonín Barák Czech Republic 1-1
46' Wissel Armenia Wissel Eduard Spertsyan voor André Calisir Armenia
46' Wissel Czech Republic Wissel David Doudera voor Adam Gabriel Czech Republic
48' Gele kaart Czech Republic Gele kaart voor Michal Sadílek Czech Republic
55' Gele kaart Armenia Gele kaart voor L. Zelarayán Armenia
64' Wissel Czech Republic Wissel Lukas Provod voor Michal Sadílek Czech Republic
64' Wissel Czech Republic Wissel M. Jurásek voor Adam Hlozek Czech Republic
73' Wissel Czech Republic Wissel Ondrej Lingr voor Antonín Barák Czech Republic
73' Wissel Armenia Wissel Artur Miranyan  voor Norberto Briasco Armenia
73' Wissel Czech Republic Wissel Tomas Chory voor Patrik Schick Czech Republic
73' Wissel Armenia Wissel G. Ranos voor L. Zelarayán Armenia
77' Doelpunt Czech Republic Doelpunt Tomas Chory met assist van Tomas Soucek  Czech Republic 2-1
81' Wissel Armenia Wissel Artem Avanesyan voor Hovhannes Harutyunyan Armenia
81' Wissel Armenia Wissel Artur Serobyan voor E. Sevikyan Armenia
86' Gele kaart Czech Republic Gele kaart voor Lukas Provod Czech Republic
90' Wissel Armenia Wissel Sergey Muradyan voor Styopa Mkrtchyan Armenia
Video hoogtepunten en samenvatting Tsjechië - Armenië
Opstellingen Tsjechië - Armenië
De opstellingen van Tsjechië en Armenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tsjechië gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Armenië zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Ivan Hašek
Voorbeschouwing Tsjechië - Armenië

Tsjechië en Armenië treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Julian Weinberger en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tsjechië en Armenië elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.