Nabeschouwing Wit-Rusland - Rusland (0-4) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Vrijdag 7 juni 2024 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Wit-Rusland het vrijdag 7 juni 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de Wit-Rusland - Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wit-Rusland - Rusland (0-4)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Wit-Rusland en Rusland is onder leiding van scheidsrechter Rustam Omarov geëindigd in een 0-4 overwinning voor Rusland. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Ivan Oblyakov, waarmee Russia met 0-1 de leiding nam. Russia vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Tyukavin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Russia, waarmee Fedor Chalov zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Russia in de 69e minuut, nadat Fedor Chalov de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Rusland.

LIVE Wit-Rusland - Rusland 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wit-Rusland - Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Russia Doelpunt Ivan Oblyakov met assist van Aleksey Miranchuk Russia 0-1
20' Doelpunt Russia Doelpunt K. Tyukavin met assist van Ivan Oblyakov Russia 0-2
36' Gele kaart Belarus Gele kaart voor Valeriy Gromyko Belarus
46' Wissel Belarus Wissel Maksim Kireev voor Dmitriy Antilevskiy Belarus
46' Wissel Russia Wissel Aleksandr Maksimenko voor Matvey Safonov Russia
59' Wissel Belarus Wissel Sergey Karpovich voor Valeriy Gromyko Belarus
59' Wissel Belarus Wissel Vladislav Malkevich voor Kirill Pechenin Belarus
62' Wissel Russia Wissel Fedor Chalov voor K. Tyukavin Russia
62' Wissel Russia Wissel Ivan Sergeev voor Ivan Oblyakov Russia
63' Doelpunt Russia Doelpunt Fedor Chalov Russia 0-3
68' Wissel Belarus Wissel V. Klimovich voor N. Korzun Belarus
69' Wissel Belarus Wissel Artem Kontsevoy voor Vladislav Morozov Belarus
69' Doelpunt Russia Doelpunt Fedor Chalov met assist van Aleksey Miranchuk Russia 0-4
72' Wissel Russia Wissel Lechi Sadulaev voor Aleksey Miranchuk Russia
75' Wissel Belarus Wissel Valeriy Bocherov voor Maks Ebong Belarus
78' Wissel Russia Wissel Artem Karpukas voor Igor Diveev Russia
78' Wissel Russia Wissel Aleksandr Soldatenkov voor Daler Kuzyaev Russia
Video hoogtepunten en samenvatting Wit-Rusland - Rusland
Opstellingen Wit-Rusland - Rusland
De opstellingen van Wit-Rusland en Rusland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wit-Rusland gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rusland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Wit-Rusland - Rusland

Wit-Rusland en Rusland treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rustam Omarov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wit-Rusland en Rusland elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.