Nabeschouwing Linense - Recreativo Huelva (1-0) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 2 september 2015 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Linense het woensdag 2 september 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Recreativo Huelva. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal in Lules, Provincia Tucuman.

Via de Linense - Recreativo Huelva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Linense - Recreativo Huelva (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Linense en Recreativo Huelva is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Linense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 85e minuut dacht Linense op voorsprong te komen via een doelpunt van Miguel Espinar. Helaas voor Linense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Linense - Recreativo Huelva
1
0
LIVE Linense - Recreativo Huelva 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Linense - Recreativo Huelva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Dani Molina Recreativo Huelva
23' Gele kaart Linense Gele kaart voor Salva Rivas Linense
36' Gele kaart Linense Gele kaart voor Olmo González Linense
55' Wissel Recreativo Huelva Wissel Antonio Domínguez voor Miguelito Recreativo Huelva
62' Wissel Recreativo Huelva Wissel Kikas voor Dani Molina Recreativo Huelva
70' Wissel Linense Wissel Ximo Forner voor Salva Rivas Linense
73' Wissel Recreativo Huelva Wissel Rubén Mesa voor Antonio Núñez Recreativo Huelva
75' Wissel Linense Wissel Copi voor Mauri Linense
80' Gele kaart Linense Gele kaart voor Ximo Forner Linense
85' Doelpunt Linense Doelpunt Miguel Espinar Linense
85' Wissel Linense Wissel Carlos Guerra voor Miguel Espinar Linense
88' Gele kaart Linense Gele kaart voor Copi Linense