Nabeschouwing Algeciras - Unionistas de Salamanca (1-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Algeciras het woensdag 1 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Unionistas de Salamanca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirador in Algeciras.

Via de Algeciras - Unionistas de Salamanca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Algeciras - Unionistas de Salamanca (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Algeciras en Unionistas de Salamanca is onder leiding van scheidsrechter Antonio Sánchez Sánchez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Unionistas de Salamanca. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door R. Rodriguez, waarmee Unionistas de Salamanca met 0-1 de leiding nam. Unionistas de Salamanca vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Rodriguez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 94e minuut wist Algeciras de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Romero Morillo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Algeciras kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Sánchez Sánchez, waardoor Unionistas de Salamanca een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Algeciras - Unionistas de Salamanca 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Algeciras - Unionistas de Salamanca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Unionistas de Salamanca Doelpunt R. Rodriguez Unionistas de Salamanca 0-1
18' Doelpunt Unionistas de Salamanca Doelpunt R. Rodriguez Unionistas de Salamanca 0-2
46' Wissel Algeciras Wissel D. Gonzalez voor M. Campana Algeciras
46' Wissel Algeciras Wissel A. Romero Morillo voor A. Villapalos Algeciras
46' Wissel Algeciras Wissel Ferni voor Peris Algeciras
46' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Hector voor C. de la Nava Unionistas de Salamanca
46' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel P. Espina voor R. Doncel Unionistas de Salamanca
47' Gele kaart Algeciras Gele kaart voor A. Leiva Algeciras
53' Gele kaart Algeciras Gele kaart voor I. Turrillo Algeciras
61' Gele kaart Algeciras Gele kaart voor D. Gonzalez Algeciras
62' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel L. Acosta voor Mandi Unionistas de Salamanca
63' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor E. Cortina Unionistas de Salamanca
65' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel J. de Miguel voor E. Cortina Unionistas de Salamanca
65' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor C. Montes Unionistas de Salamanca
72' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel B. Herrera voor C. Montes Unionistas de Salamanca
75' Wissel Algeciras Wissel J. Duarte voor I. Turrillo Algeciras
83' Wissel Algeciras Wissel B. Fernandez voor P. Mena Algeciras
89' Gele kaart Algeciras Gele kaart voor N. Van Rijn Algeciras
90' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor B. Herrera Unionistas de Salamanca
94' Doelpunt Algeciras Doelpunt A. Romero Morillo Algeciras 1-2
95' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor Hector Unionistas de Salamanca
Video hoogtepunten en samenvatting Algeciras - Unionistas de Salamanca
Opstellingen Algeciras - Unionistas de Salamanca
De opstellingen van Algeciras en Unionistas de Salamanca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Algeciras gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Unionistas de Salamanca zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Algeciras - Unionistas de Salamanca

Algeciras en Unionistas de Salamanca spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Sánchez Sánchez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Algeciras en Unionistas de Salamanca elkaar treffen in de Copa Del Rey.