Nabeschouwing Alessandria - Sambenedettese (3-2) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 16:30 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Alessandria het woensdag 23 september 2020 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Sambenedettese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Moccagatta in Alessandria.

Via de Alessandria - Sambenedettese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alessandria - Sambenedettese (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Alessandria en Sambenedettese is onder leiding van scheidsrechter Lorenzo Maggioni geëindigd in een 3-2 overwinning voor Alessandria. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door U. Eusepi, waarmee Alessandria met 1-0 de leiding nam. Alessandria vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van U. Eusepi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 25e minuut wist Sambenedettese de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Nocciolini.

In de 47e minuut werd M. Lopez van Sambenedettese met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sambenedettese het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 90e minuut werd de stand op 3-1 gezet na een benutte penalty van Alessandria speler A. Arrighini. Sambenedettese verkleinde in de 92e minuut de achterstand doordat L. Panaioli de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lorenzo Maggioni bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Alessandria.

LIVE Alessandria - Sambenedettese 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alessandria - Sambenedettese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Alessandria Doelpunt U. Eusepi Alessandria 1-0
17' Doelpunt Alessandria Doelpunt U. Eusepi Alessandria 2-0
25' Doelpunt Sambenedettese Doelpunt M. Nocciolini Sambenedettese 2-1
26' Wissel Sambenedettese Wissel A. Cristini voor G. Biondi Sambenedettese
47' Rode kaart Sambenedettese Rode kaart voor M. Lopez Sambenedettese
57' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor C. Suljic Alessandria
60' Wissel Alessandria Wissel M. Rubin voor F. Castellano Alessandria
60' Wissel Alessandria Wissel A. Macchioni voor G. Prestia Alessandria
67' Wissel Sambenedettese Wissel L. Panaioli voor S. M. Eklu Sambenedettese
67' Wissel Alessandria Wissel D. Di Quinzio voor R. Chiarello Alessandria
67' Wissel Sambenedettese Wissel V. Mehmetaj voor M. Nocciolini Sambenedettese
67' Wissel Alessandria Wissel A. Arrighini voor S. Corazza Alessandria
90' Penalty Alessandria Penalty A. Arrighini Alessandria 3-1
92' Doelpunt Sambenedettese Doelpunt L. Panaioli Sambenedettese 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Alessandria - Sambenedettese
Opstellingen Alessandria - Sambenedettese
De opstellingen van Alessandria en Sambenedettese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alessandria gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sambenedettese zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.