Nabeschouwing Ascoli - Juve Stabia (3-2) || Coppa Italia 2017/2018

Zaterdag 5 augustus 2017 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Ascoli het zaterdag 5 augustus 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Juve Stabia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Cino e Lillo Del Duca in Ascoli Piceno.

Via de Ascoli - Juve Stabia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ascoli - Juve Stabia (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Ascoli en Juve Stabia is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ascoli. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Favilli, waarmee Ascoli met 1-0 de leiding nam. Juve Stabia kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Paponi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette A. Favilli zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ascoli de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor Ascoli vergroot nadat de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Juve Stabia dat in de 78e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Ascoli.

LIVE Ascoli - Juve Stabia 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ascoli - Juve Stabia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Ascoli Doelpunt A. Favilli Ascoli 1-0
32' Doelpunt Juve Stabia Doelpunt D. Paponi Juve Stabia 1-1
39' Doelpunt Ascoli Doelpunt A. Favilli Ascoli 2-1
75' Doelpunt Ascoli Doelpunt Ascoli 3-1
78' Doelpunt Juve Stabia Doelpunt Juve Stabia 3-2