Nabeschouwing Ascoli - Perugia (1-4) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 30 september 2020 - 17:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Ascoli het woensdag 30 september 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Perugia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Cino e Lillo Del Duca in Ascoli Piceno.

Via de Ascoli - Perugia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ascoli - Perugia (1-4)

Het Coppa Italia duel tussen Ascoli en Perugia is onder leiding van scheidsrechter Luca Massimi geëindigd in een 1-4 overwinning voor Perugia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Rosi, waarmee Perugia met 0-1 de leiding nam. Perugia vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Murano op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Perugia, waarmee V. Dragomir zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Perugia geen gas terug, waardoor in de 46e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Lunghi. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 90e minuut wist namens Ascoli de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Massimi bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Perugia.

LIVE Ascoli - Perugia 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ascoli - Perugia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Perugia Doelpunt A. Rosi Perugia 0-1
23' Doelpunt Perugia Doelpunt J. Murano Perugia 0-2
35' Gele kaart Ascoli Gele kaart voor Ascoli
38' Gele kaart Ascoli Gele kaart voor Ascoli
41' Doelpunt Perugia Doelpunt V. Dragomir Perugia 0-3
46' Doelpunt Perugia Doelpunt A. Lunghi Perugia 0-4
48' Gele kaart Perugia Gele kaart voor Perugia
60' Gele kaart Perugia Gele kaart voor Perugia
75' Gele kaart Perugia Gele kaart voor Perugia
90' Doelpunt Ascoli Doelpunt Ascoli 1-4
92' Gele kaart Ascoli Gele kaart voor Ascoli
Video hoogtepunten en samenvatting Ascoli - Perugia
Opstellingen Ascoli - Perugia
De opstellingen van Ascoli en Perugia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ascoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Perugia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ascoli - Perugia

Ascoli en Perugia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Massimi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ascoli en Perugia in de Coppa Italia vond plaats op 17 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ascoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Ascoli favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Perugia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.