Nabeschouwing Atalanta - Cagliari (3-1) || Coppa Italia 2020/2021

Donderdag 14 januari 2021 - 21:15 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Atalanta het donderdag 14 januari 2021 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Cagliari (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Atalanta en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Federico Dionisi geëindigd in een 3-1 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door A. Miranchuk, waarmee Atalanta met 1-0 de leiding nam. Cagliari kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Sottil, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette L. Muriel zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Atalanta de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Atalanta vergroot nadat B. Sutalo de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Atalanta.

LIVE Atalanta - Cagliari 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Miranchuk met assist van L. Muriel Atalanta 1-0
46' Wissel Atalanta Wissel M. De Roon voor M. Pessina Atalanta
55' Doelpunt Cagliari Doelpunt R. Sottil met assist van G. Vicario Cagliari 1-1
61' Doelpunt Atalanta Doelpunt L. Muriel met assist van R. Gosens Atalanta 2-1
64' Doelpunt Atalanta Doelpunt B. Sutalo Atalanta 3-1
67' Wissel Cagliari Wissel A. Cerri voor L. Pavoletti Cagliari
67' Wissel Cagliari Wissel Joao Pedro voor F. Caligara Cagliari
68' Wissel Atalanta Wissel H. Hateboer voor R. Gosens Atalanta
69' Wissel Atalanta Wissel J. Ilicic voor A. Miranchuk Atalanta
72' Wissel Cagliari Wissel G. Pereiro voor M. Tramoni Cagliari
75' Wissel Atalanta Wissel F. Depaoli voor R. Freuler Atalanta
81' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Ilicic Atalanta
83' Wissel Cagliari Wissel A. Ounas voor R. Sottil Cagliari
83' Wissel Cagliari Wissel C. Lykogiannis voor A. Tripaldelli Cagliari
89' Wissel Atalanta Wissel J. Palomino voor L. Muriel Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Cagliari
Opstellingen Atalanta - Cagliari
De opstellingen van Atalanta en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Cagliari

Atalanta en Cagliari spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico Dionisi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Cagliari in de Coppa Italia vond plaats op 14 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Atalanta favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.