Nabeschouwing Atalanta - Napoli (3-1) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 10 februari 2021 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Atalanta het woensdag 10 februari 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Napoli (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Atalanta en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 3-1 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Zapata, waarmee Atalanta met 1-0 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pessina op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut wist Napoli de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via H. Lozano.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Atalanta vergroot nadat M. Pessina de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Atalanta.

LIVE Atalanta - Napoli 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Palomino Atalanta
10' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van M. De Roon Atalanta 1-0
16' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Pessina met assist van D. Zapata Atalanta 2-0
25' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Hysaj Napoli
42' Wissel Napoli Wissel M. Rui voor E. Hysaj Napoli
46' Wissel Napoli Wissel M. Politano voor E. Elmas Napoli
53' Doelpunt Napoli Doelpunt H. Lozano Napoli 2-1
56' Wissel Atalanta Wissel J. Ilicic voor L. Muriel Atalanta
57' Gele kaart Napoli Gele kaart voor P. Zielinski Napoli
64' Wissel Napoli Wissel D. Demme voor T. Bakayoko Napoli
64' Wissel Napoli Wissel S. Lobotka voor P. Zielinski Napoli
72' Wissel Atalanta Wissel M. Caldara voor J. Palomino Atalanta
75' Gele kaart Napoli Gele kaart voor G. Di Lorenzo Napoli
78' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Pessina met assist van D. Zapata Atalanta 3-1
79' Wissel Napoli Wissel A. Petagna voor V. Osimhen Napoli
90' Wissel Atalanta Wissel M. Pasalic voor M. Pessina Atalanta
92' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Insigne Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Napoli
Opstellingen Atalanta - Napoli
De opstellingen van Atalanta en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Atalanta - Napoli

Atalanta en Napoli spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Napoli in de Coppa Italia vond plaats op 3 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Atalanta als Napoli wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.