Nabeschouwing Bari 1908 - Parma (2-1) || Coppa Italia 2017/2018

Zondag 6 augustus 2017 - 21:15 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Bari 1908 het zondag 6 augustus 2017 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale San Nicola in Bari.

Via de Bari 1908 - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bari 1908 - Parma (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Bari 1908 en Parma is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bari 1908. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. E. Calaio maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Parma vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Bari 1908 kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Galano, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette C. Galano zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bari 1908 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Bari 1908 een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bari 1908 - Parma 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bari 1908 - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Parma Penalty E. Calaio Parma 0-1
36' Doelpunt Bari 1908 Doelpunt C. Galano Bari 1908 1-1
90' Doelpunt Bari 1908 Doelpunt C. Galano Bari 1908 2-1