Nabeschouwing Brescia - Padova (1-0) || Coppa Italia 2017/2018

Zondag 6 augustus 2017 - 20:30 uur



In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Brescia het zondag 6 augustus 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Padova. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Mario Rigamonti in Brescia.

Via de Brescia - Padova live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brescia - Padova (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Brescia en Padova is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Brescia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door C. Racine, waarmee Brescia met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Brescia dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Brescia.

Wedstrijdstatistieken Brescia - Padova
Goals
1
0
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
124
117
Gevaarlijke aanvallen
93
87
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Brescia - Padova 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brescia - Padova teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Brescia Doelpunt C. Racine Brescia 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Brescia - Padova
Opstellingen Brescia - Padova

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Brescia - Padova

Brescia en Padova spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Brescia en Padova elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Brescia 0
Winst Padova 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Brescia - Padova Opstelling Brescia Opstelling Padova Live Brescia - Padova Live Brescia - Padova kijken Brescia - Padova kijken Live Brescia - Padova stream Brescia - Padova Fox Sports Nabeschouwing Brescia - Padova Uitslag Brescia - Padova Statistieken Brescia - Padova Coppa Italia 2017/2018 Brescia - Padova wedden Brescia - Padova gokken Brescia - Padova Unibet