Nabeschouwing Brescia - Perugia (3-0) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 28 oktober 2020 - 16:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Brescia het woensdag 28 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Perugia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Mario Rigamonti in Brescia.

Via de Brescia - Perugia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brescia - Perugia (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Brescia en Perugia is onder leiding van scheidsrechter Ivan Robilotta geëindigd in een 3-0 overwinning voor Brescia. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Bisoli, waarmee Brescia met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 26e minuut voor dat Brescia via F. Aye op 2-0 kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Brescia, waarmee M. Mangraviti zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ivan Robilotta, waardoor Brescia een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Brescia - Perugia 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brescia - Perugia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Brescia Doelpunt D. Bisoli Brescia 1-0
20' Gele kaart Perugia Gele kaart voor D. Sounas Perugia
22' Gele kaart Perugia Gele kaart voor C. Crialese Perugia
26' Penalty Brescia Penalty F. Aye Brescia 2-0
45' Gele kaart Brescia Gele kaart voor A. Mateju Brescia
54' Gele kaart Brescia Gele kaart voor E. Ndoj Brescia
58' Gele kaart Perugia Gele kaart voor A. Bianchimano Perugia
63' Wissel Perugia Wissel A. Favalli voor A. Lunghi Perugia
64' Wissel Perugia Wissel S. Elia voor C. Crialese Perugia
64' Wissel Perugia Wissel V. Dragomir voor D. Sounas Perugia
65' Gele kaart Perugia Gele kaart voor Perugia
65' Wissel Brescia Wissel A. Ghezzi voor E. Ndoj Brescia
65' Wissel Brescia Wissel D. Dessena voor D. Bisoli Brescia
70' Wissel Brescia Wissel N. Spalek voor F. Jagiello Brescia
71' Doelpunt Brescia Doelpunt M. Mangraviti Brescia 3-0
75' Gele kaart Brescia Gele kaart voor A. Ghezzi Brescia
75' Wissel Perugia Wissel M. Moscati voor A. Konate Perugia
79' Wissel Brescia Wissel N. Verzeni voor S. Sabelli Brescia
Video hoogtepunten en samenvatting Brescia - Perugia
Opstellingen Brescia - Perugia
De opstellingen van Brescia en Perugia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brescia gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Perugia zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Brescia - Perugia

Brescia en Perugia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Robilotta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brescia en Perugia in de Coppa Italia vond plaats op 18 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Perugia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Perugia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Brescia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brescia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.