Nabeschouwing Cagliari - Hellas Verona (2-1) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 25 november 2020 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Cagliari het woensdag 25 november 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Hellas Verona (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Cagliari en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Prontera geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door A. Cerri, waarmee Cagliari met 1-0 de leiding nam. Hellas Verona kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Colley, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette R. Sottil zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cagliari de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alessandro Prontera, waardoor Cagliari een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cagliari - Hellas Verona 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Danzi Hellas Verona
30' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Cerri met assist van R. Sottil Cagliari 1-0
40' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor B. Amione Hellas Verona
41' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor P. Dawidowicz Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel S. Di Carmine voor B. Amione Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel F. Dimarco voor M. Cetin Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel F. Ceccherini voor P. Dawidowicz Hellas Verona
53' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Joao Pedro Cagliari
65' Wissel Cagliari Wissel N. Nandez voor M. Tramoni Cagliari
71' Wissel Cagliari Wissel L. Pavoletti voor A. Cerri Cagliari
72' Wissel Cagliari Wissel A. Tripaldelli voor F. Pisacane Cagliari
72' Wissel Hellas Verona Wissel A. Tameze voor D. Faraoni Hellas Verona
74' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt E. Colley met assist van E. Salcedo Mora Hellas Verona 1-1
75' Wissel Hellas Verona Wissel A. Barak voor L. Bertini Hellas Verona
81' Wissel Cagliari Wissel A. Ounas voor C. Oliva Cagliari
93' Doelpunt Cagliari Doelpunt R. Sottil met assist van M. Rog Cagliari 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Hellas Verona
Opstellingen Cagliari - Hellas Verona
De opstellingen van Cagliari en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Hellas Verona

Cagliari en Hellas Verona spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Prontera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Hellas Verona in de Coppa Italia vond plaats op 23 augustus 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Cagliari favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.