Nabeschouwing Cagliari - Palermo (1-1) (4-2 na strafschoppen) || Coppa Italia 2017/2018

Zaterdag 12 augustus 2017 - 21:15 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Cagliari het zaterdag 12 augustus 2017 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Palermo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Cagliari - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Palermo (1-1) (4-2 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Cagliari en Palermo is geëindigd in een overwinning voor Cagliari. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Cagliari het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Joao Pedro, waarmee Cagliari met 1-0 de leiding nam. Palermo kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. La Gumina, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-2 score in het voordeel van Cagliari, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Cagliari - Palermo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Jajalo Palermo
46' Doelpunt Cagliari Doelpunt Joao Pedro Cagliari 1-0
47' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Struna Palermo
53' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Pisacane Cagliari
66' Doelpunt Palermo Doelpunt A. La Gumina Palermo 1-1
73' Wissel Palermo Wissel E. Gnahore voor R. Murawski Palermo
79' Wissel Cagliari Wissel M. Sau voor A. Cragno Cagliari
84' Wissel Cagliari Wissel D. Cop voor M. Borriello Cagliari
89' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Farias Cagliari
100' Wissel Cagliari Wissel A. Cossu voor A. Ionita Cagliari
107' Wissel Palermo Wissel A. Rispoli voor M. Morganella Palermo